Delphi Can

Orjinalini görmek için tıklayınız: Web Server Application yerine Remobjects neden tercih edilir
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
Merhaba,

Delphi lisansım (Delphi Professional ) gereği Datasnap kullanamadığım için Web => Web Server Application projesi olarak server tarafını geliştiriyorum. Bu konuda kendimce Token vb önlemler alarak güvenliği sağlamaya çalışıyorum.

Merak ettiğim konu şu;
Yukarıdaki kullanım yada datasnap dururken neden Remobjects tercih ediliyor, Remobject kullanan varmı, ne için tercih ediliyor.

Teşekkürler.
(17-06-2020, Saat: 01:03)pro_imaj Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Merhaba,

Delphi lisansım (Delphi Professional ) gereği Datasnap kullanamadığım için Web => Web Server Application projesi olarak server tarafını geliştiriyorum. Bu konuda kendimce Token vb önlemler alarak güvenliği sağlamaya çalışıyorum.

Merak ettiğim konu şu;
Yukarıdaki kullanım yada datasnap dururken neden Remobjects tercih ediliyor, Remobject kullanan varmı, ne için tercih ediliyor.

Teşekkürler.

Merhaba,
Windows uygulama temelli Client-server mimarisinde işleri kolaylaştırmak için RemObjects tarafından geliştirilmiş bir bileşen setidir.
Datasnap REST mimarisinden önce (midas alt yapısı ile çalışan) Datasnap bileşenlerine alternatif olarak geliştirilmiş.
(@hamdullahturgut bey tarafından geliştirilmiş Hotech ve Amonra  otel yazılımlarında kullanıldığını duymuştum. Örnek uygulamalar: AmonRaVideo)