Delphi Can

Orjinalini görmek için tıklayınız: Çözüldü - Delphi berlin lisansı ile Delphi Tokyo yükleme Hk.
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
Hayırlı akşamlar 
Daha önce yükledim diye hatırlıyorum ama emin olamadım.
Delphi 10.1 Berlin Lisansı ile Delphi Tokyo 10.2 Lisanslı kullanabilir miyim.

Aşağıdaki Delphi sayfasından aldığım görsele göre yüklenebilir mi?
(18-08-2020, Saat: 19:09)cinarbil Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Hayırlı akşamlar 
Daha önce yükledim diye hatırlıyorum ama emin olamadım.
Delphi 10.1 Berlin Lisansı ile Delphi Tokyo 10.2 Lisanslı kullanabilir miyim.

Aşağıdaki Delphi sayfasından aldığım görsele göre yüklenebilir mi?

Emek verdim kurdum.

Başlangıçta 
An update subscription for Embarcadero ® Delphi 10.2 is required which has expired prior to this release.

Hatası verdi.
İnternetten biraz araştırdım anlayabildiğim kadarı ile yeni lisans alıp License Manager  update yapmak gerekli.
Emin değilim ama
kurmaya çalıştığın lisans o bilgisayara format atılmadan daha önce kurulmuş muydu. format atılmış veya yeni bir bilgisayar mı.
(19-08-2020, Saat: 00:11)nguzeller Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]kurmaya çalıştığın lisans o bilgisayara format atılmadan daha önce kurulmuş muydu. format atılmış veya yeni bir bilgisayar mı.

Tokyo lisansı daha önceden kurdum mu hatırlamıyorum ama bilgisayar aynı değişmedi.
Kurduysam dahi format + disk değişliği yapılmıştır.
Lisans dosyasını  import  yapılınca içeriği
format dahi olsa yeniden kurulumda lisans aktif etme sayası aşıldığında embarcadero.com destekten başvurup bu yükleme sayısını 0 yaptırmanız gerekiyor. Destek başvurup bunu yaptırmayı deneseniz iyi olur.
(19-08-2020, Saat: 10:14)nguzeller Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]format dahi olsa yeniden kurulumda lisans aktif etme sayası aşıldığında embarcadero.com destekten başvurup bu yükleme sayısını 0 yaptırmanız gerekiyor. Destek başvurup bunu yaptırmayı deneseniz iyi olur.

Bilgilendirme için Allah c.c razı olsun Btgrup Selma hanıma mail attım yardım talep ettim netice alamaz isen dediğiniz gibi yapayım
(19-08-2020, Saat: 10:30)cinarbil Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]
(19-08-2020, Saat: 10:14)nguzeller Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]format dahi olsa yeniden kurulumda lisans aktif etme sayası aşıldığında embarcadero.com destekten başvurup bu yükleme sayısını 0 yaptırmanız gerekiyor. Destek başvurup bunu yaptırmayı deneseniz iyi olur.

Bilgilendirme için Allah c.c razı olsun Btgrup Selma hanıma mail attım yardım talep ettim netice alamaz isen dediğiniz gibi yapayım

23/08/2020 Çözüldü.

Kullanılabilir lisanslarda Tokyo 10.2  yazıyor bende sitesinden indirmiştim. İndirilen versiyon 10.2.3 bu versiyon kullanma hakkım yokmuş.

versiyon 10.2 (versiyon indirdim kurdum) çözüldü.

Not : Btgrub' a mail attım embarcadore support ticket açtım maalesef olumlu olumsuz dönüş olmadı.
ama yeni versiyon satışı ile ilgili mailler sürekli geliyor.
satış var destek yok.  ( sorun kullanıcı hatası, program bug olabilir önemli olan başınız sıkıntıda olduğunda destek alabilecek yer olmalı)

İyi varsın Delphican
aslında sahip olduğun Tokyo sürümün tüm versiyonlarını kullanmak hakkı olsa iyi olurdu, biraz gerip geliyor bu durum ama bu şekilde yapıyorlar.