Delphi Can

Orjinalini görmek için tıklayınız: DataSnap App Wan bağlantı sorunu
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
Merhaba Arkadaşlar, 
Delphi 10.2 sürümünde DataSnap Server ile bir uygulama yazmaya çalışıyorum. Telefon yerel ağda iken bağlantı sorunum yok app açılıyor işlem yapabiliyorum ama telefonun kendi netine geçtiğim zaman Android tarafında Connection Closed Gracefully diye hata alıyorum(resim ektedir.) . Bu konuda yardımcı olabilecek arkadaş var mıdır? Şimdiden teşekkür ediyorum. İyi çalışmalar...

Veritabanı : Firebird
Uzak bağlantı için statik ip aldım. 
Windows güvenlik duvarından 211 port izin verdim 
Modem arayüzden 211 nolu portu 3050 firebird porta yönlendirdim.

Telefon wifi de iken sqlcon hostname yerel ip ayarlıyorum
Telefon kendi netin de iken sqlcon hostname modem statik ip ayarlıyorum  
Windws kaynak izleyicide tcp bağlantıları takip ettiğim zaman istek geliyor ama gerisi yok malesefSad
Local agda caliaiyor ve gprs de caliamiyor ise sorun modem ayarlarindandir. Modemin markasina ve modeline gore degisir bu modemin guvenlik ayarlarini (firewall) kapatip deneyin.
(24-02-2021, Saat: 17:52)mcuyan Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Local agda caliaiyor ve gprs de caliamiyor ise sorun modem ayarlarindandir. Modemin markasina ve modeline gore degisir bu modemin guvenlik ayarlarini (firewall) kapatip deneyin.

Mrb. cevap için tşk.. Modem Asus DSL-N17U güvenlik duvarı kapalı. 211 port kontrolü yapılınca açık görünüyor.

Arkadaşlar sorunu çözdüm 211 yönlendirmemek gerekiyormuşSmile
yani kısacası Modem kaynaklı sorun Smile