26-06-2021, Saat: 12:51
Merhaba
Telefonun etrafındaki wifi ağlarını tarayarak listesini çıkarmasını istiyorum.Bu örnekde sadece bağlı olduğu wifi ağının bilgilerini veriyor. Örnek içerisinde Wifi ağlarını tarama kodu olsa da çalışmıyor. Hata da vermiyor.
Örnek Xe6 için yapılmış 10.3 de wifi scan yapamadı. for içine hiç girmiyor. Güncel bir örnek arıyorum . amacım Wifi ağlarını tarayıp uygulamanın istediği ağa bağlı değilse Wifi seçim ekranını açmak.
İyi Çalışmalar.
[url=https://www.fmxexpress.com/access-wifi-device-info-like-ssid-and-ip-address-in-delphi-xe6-firemonkey-on-android/][/url]
Telefonun etrafındaki wifi ağlarını tarayarak listesini çıkarmasını istiyorum.Bu örnekde sadece bağlı olduğu wifi ağının bilgilerini veriyor. Örnek içerisinde Wifi ağlarını tarama kodu olsa da çalışmıyor. Hata da vermiyor.
Örnek Xe6 için yapılmış 10.3 de wifi scan yapamadı. for içine hiç girmiyor. Güncel bir örnek arıyorum . amacım Wifi ağlarını tarayıp uygulamanın istediği ağa bağlı değilse Wifi seçim ekranını açmak.
İyi Çalışmalar.
procedure TForm1.SpeedButton2Click(Sender: TObject); var WifiManagerObj: JObject; WifiManager: JWifiManager; ScanResult: JScanResult; i: Integer; ListBoxItem: TListBoxItem; begin ListBox1.Clear; WifiManagerObj := SharedActivityContext.getSystemService(TJContext.JavaClass.WIFI_SERVICE); WifiManager := TJWifiManager.Wrap((WifiManagerObj as ILocalObject).GetObjectID); ListBox1.BeginUpdate; for i := 0 to WifiManager.getScanResults.size - 1 do begin ScanResult := TJScanResult.Wrap((WifiManager.getScanResults.get(i) as ILocalObject).GetObjectID); ListBoxItem := TListBoxItem.Create(ListBox1); ListBoxItem.ItemData.Text := 'SSID: ' + JStringToString(ScanResult.SSID); ListBoxItem.ItemData.Detail := 'frequency: ' + ScanResult.frequency.ToString + 'MHz' + ' level: ' + ScanResult.level.ToString + 'dBm'; ListBox1.AddObject(ListBoxItem); end; ListBox1.EndUpdate; end;
[url=https://www.fmxexpress.com/access-wifi-device-info-like-ssid-and-ip-address-in-delphi-xe6-firemonkey-on-android/][/url]