Delphi Can

Orjinalini görmek için tıklayınız: Metin Belgesinden satır satır okuyarak multi task ya da multi thread işlem yapma
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
Merhabalar.

Elimde bu şekilde bir metin belgesi var, metin belgesinin içinde binlerce dosya yolu var, 
Kod:
metinbelgesi.txt içeriği
c:\sa.exe
c:\as.exe
c:\veri.exe
d:\veriler\sa.exe
d:\tarananlar\as.exe
...
Programında her bir satırda bulunan dosya yolu için 3 ayrı işlem yapıyor. 

İşelemlere ilişkin Örnek sorgu
Kod:
var
 sLine: string;
 tsFile: TTextStream;
begin
 tsFile := TTextStream.Create(TFileStream.Create(Filename, fmOpenRead or    fmShareDenyWrite));
 try
   while tsFile.ReadLn(sLine) do
   begin
     md5 := sifrelemd5(sLine);                        ------    
      sha := sifrelesha(sLine);                        ------
      sonuc := curlgonder('{"md5:md5", "sha:sha"}');   ------   bu üç satırda her satır için ayrı ayrı işlem yapıyorum, binlerce satır
                                                                olunca da çok yavaş işliyor.
   end;
 finally
   tsFile.Free;
 end;

Metin Belgesinden satır satır dosya yolunu okuyup, okuduğum her satıra ayrı ayrı işlem yapıyorum. binlerce satır olunca da çok yavaş işliyor.  
Hızlandırmak için nasıl bir yol izlemeliyim.  mesela md5 ve sha nın ikisini de multiltask yapmıştım biraz etki etti ama çok değil.

ne yapabilirim. 

Teşekkürler.
Eğer standart bir for döngüsü kurduysanız TParallel.For biçimine uyarlayabilirsiniz.
(19-07-2021, Saat: 11:59)sabanakman Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Eğer standart bir for döngüsü kurduysanız TParallel.For biçimine uyarlayabilirsiniz.

Teşekkür ederim hocam.