Delphi Can

Orjinalini görmek için tıklayınız: Kura Çekim Ekranı
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
Merhabalar,

Kura çekim ekranı yapacağım, bir liste içerisinden random seçim ile.
Ancak görsel anlamda biraz show tadında bir ekran yapmak istiyorum,
Bu konuda hangi bileşenle ne tür bir görsel tasarım yapılabilir önerileri ve fikirlerinize açığım,
Tavsiyenizi almak isterim
Selamlar,
Bunun için yıllar öncesinde bir tombala programı vardı. Orada gelen sayı tombala görseli ile oluşturulmuş ve aşağıdan yukarıya doğru çıkıyordu. O zamanki şartlara göre güzeldi.
İlk olarak projenizi taslak halinde çalışır hale getirin. Görsel kısmını videolar / resimler ile desteklersiniz. Mantık kısmı görsel olmadan da önceden yapılabilir.
@shooterman hocam tambala vari bir kaç görsel inceledim ama istediğim gibi olmadı teşekkürler.
@mrmarman hocam gerçek verilerler ile show yapacağım için aslında tasarımı ilk baştan karar vermem gerekiyor.
bende İsim listemizi runtime dbden alıp jsona çevip, sonrasında top gibi çevirecek bir  js+html template ile webbrowsera basarak işimi çözdüm.
gifden tam okunmuyor ama ekran tasarımımda isimler rahat okunuyor, zaten dev ekranda gösterilecek listede 15bin civarı kayıt var.
moderatör butona basarak belirlediği sayı kadar liste içinden random seçim yapıyor, seçilen isimler seçim listesi kutusuna kayarak yavaş yavaş iniyor.

[attachment=1978]