Delphi Can

Orjinalini görmek için tıklayınız: Android Pdf Oluşturma ve Taşıma hk.
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
Merhabalar,

Android projemde pdf dosyası oluşturuyorum. Kullanıcı pdf doyasını açıp yazdırma veya paylaşım yapıyor. 

Yapmak istediğim oluşturduğum pdf dosyasını windows ortamına almak istiyorum. 

Pdf Dosyası oluştuktan sonra Telefondan bilgisayara dosya atabilir miyim. ( Kod ile ) 

Telefonda oluşan pdf dosyası bu dizinde "\Galaxy A10s\Phone\Documents\BilgiFisi.Pdf "   "C:\PdflerKlasoru\" gibi klasöre atacağım. 

Pc ve Telefonlar aynı ağ üzerinde. 

Yardımlarınızı Bekliyorum.
(13-05-2022, Saat: 12:19)sadoal351 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Merhabalar,

Android projemde pdf dosyası oluşturuyorum. Kullanıcı pdf doyasını açıp yazdırma veya paylaşım yapıyor. 

Yapmak istediğim oluşturduğum pdf dosyasını windows ortamına almak istiyorum. 

Pdf Dosyası oluştuktan sonra Telefondan bilgisayara dosya atabilir miyim. ( Kod ile ) 

Telefonda oluşan pdf dosyası bu dizinde "\Galaxy A10s\Phone\Documents\BilgiFisi.Pdf "   "C:\PdflerKlasoru\" gibi klasöre atacağım. 

Pc ve Telefonlar aynı ağ üzerinde. 

Yardımlarınızı Bekliyorum.

İyi günler.
mail ile göndermek olabilir mi?
Android uygulamanızda yazdırma veya önizleme alanına mail gönder butonu ekleseniz sadece bir fikir.
bunun için pc de çalışacaktım uygulama bağlanacak bir yazılım gerecektir. en kolay whatsaap pc ye aktarmak
Teşekkürler

Ama;
180-200 Kişi programı kullanıyor.
Her biri satış sonrası pdf oluşturuyor. Kullanıcının kararına göre yapamayız. ( Birisi atar birisi atmaz sıkıntı oluşur. )
Direk pdf oluştuktan sonra bir kopyasını da windows da görmek istiyoruz.
Merhaba,

telefonlar veri alışverişi için rest kullanıyorsa işlem kolay dosyayı sunucuya upload edin oradan da windows kullanıcıları indirsin.
kullanmıyorsa bir rest sunucu uluşturun veya ftp sunucu ikisi de olur