Delphi Can

Orjinalini görmek için tıklayınız: Program üretimi için rehberlik ve işbirliği istiyorum.
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
Merhaba arkadaşlar,
Ben bu kartı kullanıyorum, 32 kanallı bir kontrolcü.
Sizce hangi projeler için uygun ve satış açısından iyi bir pazarı var?

[attachment=2470]
Bu kartı üreten kimse buna bir yazılım desteği vermiş olması lazım. Yada program yapabilmek için karta ait teknik doküman olması lazım. Bu kart nasıl bir amaçla kullanılabilir bilmem ama Arduino ile de pek çok şey yapılabiliyor.
Aklıma gelen bir uygulama alanı, showroom benzeri ortamların aydınlatmalarını ethernet (sanırım ethernet portu var) üzerinden kontrol etmek için kullanılabillir.
Düz role kartı yüksek güç çeken aletleri açıp kapatmak için kullanılabilir.
(17-11-2023, Saat: 00:21)enigma Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Bu kartı üreten kimse buna bir yazılım desteği vermiş olması lazım. Yada  program yapabilmek için karta ait teknik doküman olması lazım. Bu kart nasıl bir amaçla kullanılabilir bilmem ama Arduino ile de pek çok şey yapılabiliyor.

Kendi tasarladığım ve ürettiğim bu kart için destek sağlayamıyorum. Daha önce başka bir amaç için kullanmıştım, ancak Türkiye'de müşteri bulamadım. Burada bunun için kullanışlı bir şey bulabilir miyim, onun için bir program yazabilir miyim diye düşünüyordum?

(17-11-2023, Saat: 15:09)frmman Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Aklıma gelen bir uygulama alanı, showroom benzeri  ortamların aydınlatmalarını ethernet (sanırım ethernet portu var) üzerinden kontrol etmek için kullanılabillir.

Rahatlığınız için teşekkür ederim. Evet, bir Ethernet portu bulunuyor ve ağ üzerinden çalışıyor. Işıkların açılıp kapanması için uygun olabilir, ancak showroom için çok özel bir şey olabilir ve müşteri bulmak zor olabilir.

(17-11-2023, Saat: 17:44)yhackup Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Düz role kartı yüksek güç çeken aletleri açıp kapatmak için kullanılabilir.

Teşekkür ederim. Daha genel bir projeyi arıyorum.

Kendi kendime bu cihazı İran'da spor salonlarındaki dolap kapılarını kart okutarak veya parmak izi ile açmak için kullanıyordum. Yani spor salonu otomasyon yazılımında. Ancak Türkiye'de spor salonu veya su parkı işletenler bu işi çok geleneksel bir şekilde yapıyorlar (kilit ve anahtar kullanarak). Ve spor salonu otomasyonu, özellikle online dolap kontrolü konusunda pek ilgilenmiyorlar. Bu yüzden bu cihazı kullanarak farklı bir iş yapmaya karar verdim.
Bu sizin ürün https://www.google.com/search?hl=tr-TR&q...kart%C4%B1
bu ürünlere benziyor. Piyasada bir sürü benzeri muadil ürün var.
Bence bu kartı değiştirip girişlerde ekleyin. Ben 2005 veya 2006 gibi buna benzer birşey yapıyordum yarım kaldı öylece rafa kalktı.

Programlanabilir giriş ve çıkış olup uzaktan kontrol izleme de eklerseniz. Genel geçer bir ürün olur her yerde kullanılabilir.

I1, I2...IN
O1, O2..ON
I1 ile O3 kontrol edilsin gibi. Veya ters mantık ile çalışsın. Giriş yokken çalışsın varken çalışmasın vs. Bunlarda eklenebilir.

Mevcut haliyle pen kullanışlı olmaz sıradan röle kartı gibi kalır
(17-11-2023, Saat: 23:02)3ddark Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Bu sizin ürün https://www.google.com/search?hl=tr-TR&q...kart%C4%B1
bu ürünlere benziyor. Piyasada bir sürü benzeri muadil ürün var.
Bence bu kartı değiştirip girişlerde ekleyin. Ben 2005 veya 2006 gibi buna benzer birşey yapıyordum yarım kaldı öylece rafa kalktı.

Programlanabilir giriş ve çıkış olup uzaktan kontrol izleme de eklerseniz. Genel geçer bir ürün olur her yerde kullanılabilir.

I1, I2...IN
O1, O2..ON
I1 ile O3 kontrol edilsin gibi. Veya ters mantık ile çalışsın. Giriş yokken çalışsın varken çalışmasın vs. Bunlarda eklenebilir.

Mevcut haliyle pen kullanışlı olmaz sıradan röle kartı gibi kalır

Evet, çok sayıda benzer ürün var. Ancak büyük farklılıklar da içeriyorlar. Benim röle kartım tamamen ağ destekli, ayrıca 32 çıkış kanalına sahipBu ürünü başarılı bir şekilde satmak için, onunla ilgili tam bir çözüm sunmak önemlidir.
Örneğin, bu ürünün su fıskiye kontrolü için kullanılabileceğini biliyorum. İlk olarak, su pompalarını açıp kapatmak için bir program yazmalıyım. Ancak, programı yazmak için bu çözümün kaç müşteriye hitap ettiğini bilmek önemlidir.
Ben de onun için ilgi çekici çözümler arıyorum.