Merhaba.
Android ekranını smart tv ye yansıtabileceğim bir uygulama yapmak istiyorum. Ancak hiç bir bilgi bulamadım delphi ile ilgili. Piyasada bir çok program var ve çoğu smart tv lerde işe yaramıyor. Telefonların kendi ayarlar kısmında yer alan ekran yansıtma özelliği bile bir çok televizyonda çalışmıyor. (Eski, smart tv televizyonlardan bahsediyorum. Android tv lerde farklı yöntemler mevcut.)
Yardımcı olabilir misiniz?
Bazı ekran yansıtma uygulamları için akıllı TV ye de uygulamayı kurmak gerekiyor. Yani iki uygulama arasında görüntü veri akışı ile gidecek ve akıllı TV deki uygulamanız tam ekran ile görüntüyü sunacak.
Sanırım bu şekilde çalışıyor.
Ben PlayStore üzerinden onlarca uygulama denedim. Bunlar içinde ChromeCast uygulamaları da var. Bazıları muhtemelen tarayıcı üzerinden videoları gönderiyor ve videolar izlenebiliyor. Bir çoğu da çalışmıyor. Bu uygulamalar için tv ye herhangi bir uygulama yüklenmiyor. Muhtemelen televizyonun kendi içindeki bir özelliği kullanıyorlar. Aynı wifi üzerinde olması yetiyor. Ama neye göre, nasıl çalışıyorlar bilmiyorum. Dediğim gibi, yeni televizyonlarda pek bir sorun yok ancak eski smart tv tarzı televizyonlarda android ekranın televizyona yansıtılması veya telefondaki videoların televizyonda izlenebilmesi problem.
(25-11-2023, Saat: 14:49)nehirnnn Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Merhaba.
Android ekranını smart tv ye yansıtabileceğim bir uygulama yapmak istiyorum. Ancak hiç bir bilgi bulamadım delphi ile ilgili. Piyasada bir çok program var ve çoğu smart tv lerde işe yaramıyor. Telefonların kendi ayarlar kısmında yer alan ekran yansıtma özelliği bile bir çok televizyonda çalışmıyor. (Eski, smart tv televizyonlardan bahsediyorum. Android tv lerde farklı yöntemler mevcut.)
Yardımcı olabilir misiniz?
upload to youtube. it has cast to tv function