Delphi Can

Orjinalini görmek için tıklayınız: Yardım edebilir misiniz?
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
-Merhaba,0 dan 9 a kadar rakamları buton a tanıtıp,1 adet edit1.text ile dört işlemi yapan basit bir hesap makinesi kodlarına ihtiyacım var, eşittir de isteniyor... 
-Bir de Memo1.Lines.Add(Edit1.Text);   ile bir kelimeyi 1.harfinden başlayıp tek tek çoğaltıp yaptım, fakat çoktan aza doğru yapamadımSad
Örnek:  C
            CA
            CAN
             CAN
             CA
             C
                                        -Vaktini ayırıp yardım edecek arkadaşlara şimdiden teşekkür ediyorum...
(11-03-2024, Saat: 04:50)Ozo Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]-Merhaba,0 dan 9 a kadar rakamları buton a tanıtıp,1 adet edit1.text ile dört işlemi yapan basit bir hesap makinesi kodlarına ihtiyacım var, eşittir de isteniyor... 
-Bir de Memo1.Lines.Add(Edit1.Text);   ile bir kelimeyi 1.harfinden başlayıp tek tek çoğaltıp yaptım, fakat çoktan aza doğru yapamadımSad
Örnek:  C
            CA
            CAN
             CAN
             CA
             C
                                        -Vaktini ayırıp yardım edecek arkadaşlara şimdiden teşekkür ediyorum...

Merhaba kardeşim hesap makinesi projen için aşağıdaki örnek videolardan faydalanabilirsin.
Örnek 1
Örnek 2
Çoook teşekkür ederim, Sağ olasın.
(11-03-2024, Saat: 15:01)Ozo Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Çoook teşekkür ederim, Sağ olasın.

Rica ederim kolay gelsin.