Delphi Can

Orjinalini görmek için tıklayınız: Rxlib kendi demosundan hata alıyorum.
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
Herkese merhaba; uzun bir aradan sonra laptopuma Delphi 7 kurdum. RxLib kurdum. Rx'in kendi demoları içinde DbExplorer'i derlemeye kalktım. 

Tools/Environment Options içinde Library Path ve Browsing path'te hata verdiği dcu'nun bulunduğu klasör tanımlı olmasına rağmen (hatta pas dosyası bile var..) .dcu yok diyor. Ekran görüntüsünü eklemeye çalıştım. Orada da görülüyor zaten. 
Delphiyi bilirken birden acemi durumuna düştük. Yardım ederseniz sevinirim. Bu arada işletim sistemi Windows 10 Türkçe 64 bit.
(05-06-2024, Saat: 19:33)Patriot Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Herkese merhaba; uzun bir aradan sonra laptopuma Delphi 7 kurdum. RxLib kurdum. Rx'in kendi demoları içinde DbExplorer'i derlemeye kalktım. 

Tools/Environment Options içinde Library Path ve Browsing path'te hata verdiği dcu'nun bulunduğu klasör tanımlı olmasına rağmen (hatta pas dosyası bile var..) .dcu yok diyor. Ekran görüntüsünü eklemeye çalıştım. Orada da görülüyor zaten. 
Delphiyi bilirken birden acemi durumuna düştük. Yardım ederseniz sevinirim. Bu arada işletim sistemi Windows 10 Türkçe 64 bit.

Merhabalar,

Umarım yardımcı olur.

1) PATH tanımlamalarını yapın.
2) rxctl7.dpk Compile edin.
3) dclrx7.dpk Install edin.

https://github.com/eversonturossi/delphi...xlib-2.7.7

Kolay gelsin.