Delphi Can

Orjinalini görmek için tıklayınız: Araç Bilgisayarı Çalışmam
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
Herkese Merhaba,

Her ne kadar Delphi üzerine yoğunlaşan bir platform olmasına rağmen farklı çalışmalarında paylaşıldığını gördüm ve bende kendi çalışmam olan "Araç Bilgisayarımı" paylaşmak istedim. Şuanda geliştirme sürecinde olduğu için Youtube kanalımda bölümler ve short videolar halinde paylaşımlar yapıyorum. Belki forumda ilgisini çeken fikir veren kişiler olur diye paylaşmak istiyorum.

Proje şuan için tamamen kişisel hobi projesidir. Paylaşım reklam amaçlı yapılmamıştır.
Bu kardeşinize Destek için Youtube kanalıma abone olursanız minnettar olurum.

Oynatma Listesi : https://www.youtube.com/playlist?list=PL...SpCXWss2e_
Başarıların daim olsun güzel kardeşim. Bu yolda yürümek isteyebilecek arkadaşlarımız için de; çok detaylı olmasa da nelere ihtiyaçları olduğunu, nelere dikkat etmeleri gerektiğini belirten tecrübelerini de aktarabilirsen eminim bu yoldan yürümek isteyenlere de yardımcı olmuş olursun.
(13-06-2024, Saat: 10:57)Tuğrul HELVACI Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Başarıların daim olsun güzel kardeşim. Bu yolda yürümek isteyebilecek arkadaşlarımız için de; çok detaylı olmasa da nelere ihtiyaçları olduğunu, nelere dikkat etmeleri gerektiğini belirten tecrübelerini de aktarabilirsen eminim bu yoldan yürümek isteyenlere de yardımcı olmuş olursun.

ilginize teşekkürler üstat. Özellikle 2.bölümde soru-cevap kısmı var. orada bir çok gelen soruya göre bilgilendirme yaptım. videolar uzun olduğu için herkesin saniye saniye izleyebileceğini düşünmüyorum. Bu sebeple açıklamalar kısmına konu başlıklarını içeren bölümler ekleyeceğim.
Eline sağlık.
CAN Mesajlarını iyi ayıklayabilmişsin, orası çorba oluyor. verileri yakala ayıkla büyük mesele.
Elinize sağlık. Çok güzel bi çalışma olmuş.. PLC ve Ardunşo programlama hep ilgimi çekmiştir fakat fırsat bulup bi deneme yapamadım maalesef..
Elinize sağlık.
Tebrikler çok güzel çalışma.

Video konusunda mesleki (TV yayın personeli) tavsiyem; kurgusunda 10 saniyeyi geçmeyen aralıklarda resim, iş, araç, devre, bilg. ekranı gibi detay görüntü eklerseniz izleyici açısından anı/ hafıza kutupları oluşacaktır. 

Diğerinde de anlatım videosundan kasıt, orada da kendinizi 10 - 20 saniyede bir 3-5 saniye gösterin, hafıza tazelensşn.

Daha anlaşılır olacak ve emeğinizin büyüklüğü ortaya çıkacaktır.

Yolunuz açık olsun
(14-06-2024, Saat: 08:57)mrmarman Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Tebrikler çok güzel çalışma.

Video konusunda mesleki (TV yayın personeli) tavsiyem; kurgusunda 10 saniyeyi geçmeyen aralıklarda resim, iş, araç, devre, bilg. ekranı gibi detay görüntü eklerseniz izleyici açısından anı/ hafıza kutupları oluşacaktır. 

Diğerinde de anlatım videosundan kasıt, orada da kendinizi 10 - 20 saniyede bir 3-5 saniye gösterin, hafıza tazelensşn.

Daha anlaşılır olacak ve emeğinizin büyüklüğü ortaya çıkacaktır.

Yolunuz açık olsun

değerli bilgiler için teşekkür ederim. Youtube ile profesiyonel olarak ilgilenmediğim için videoların üstünde çok durmuyorum. Tek başıma olunca çekmek gerçekten zor oluyor. Hele kamera karşısında konuşmanın zorluğu, kelimeleri terimleri unutmak, hatalar yapmak vs gerçekten yetenek işi. Smile sonraki çekeceğim videolarda dediklerinizi uygulamayı çalışacağım.