Delphi Can

Orjinalini görmek için tıklayınız: Delphi Sürümleri hakkında yardım edebilir misiniz?
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
Sayfalar: 1 2
Merhabalar, Delphi Community Edition lisansım var, Embercadero sitesinden delphiyi indirmeye kalktığımda otomatik olarak 11.3 yüklüyor. Sitelerini biraz kurcaladım ve sanırsam önceki sürümlere ulaşmak mümkün ama nasıl olduğunu tam anlayamadım. Bilen biri yardımcı olabilirse çok sevinirim. 10.4 sürümünü kurmak istiyorum.
Delphi 10.4 Community Edition lisansını daha önce bir kurulumda kullandıysanız, bir yıllık süresi geçmiş demektir. 
Bu nedenle yeniden kurulum yaptığınızda mevcut lisans geçersiz olur. Daha önce herhangi bir şekilde bu lisansı register etmediyseniz aşağıdaki linkten Delphi 10.4 sürümünü indirip, Community Edition lisansınızı kullanabilirsiniz. 
Rad Studio 10.4 iso (6 GB)
(17-07-2024, Saat: 09:15)RAD Coder Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Delphi 10.4 Community Edition lisansını daha önce bir kurulumda kullandıysanız, bir yıllık süresi geçmiş demektir. 
Bu nedenle yeniden kurulum yaptığınızda mevcut lisans geçersiz olur. Daha önce herhangi bir şekilde bu lisansı register etmediyseniz aşağıdaki linkten Delphi 10.4 sürümünü indirip, Community Edition lisansınızı kullanabilirsiniz. 

Teşekkür ederim, peki bu iso dosyasına hangi bağlantıdan ulaştığınızı sorabilir miyim? Delphinin önceki sürümlerine ait indirme linklerini barındıran bir site vs var mı?
(17-07-2024, Saat: 12:45)mxpain Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]
(17-07-2024, Saat: 09:15)RAD Coder Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Delphi 10.4 Community Edition lisansını daha önce bir kurulumda kullandıysanız, bir yıllık süresi geçmiş demektir. 

Teşekkür ederim, peki bu iso dosyasına hangi bağlantıdan ulaştığınızı sorabilir miyim? Delphinin önceki sürümlerine ait indirme linklerini barındıran bir site vs var mı?

Lisans sahibi olduğunuz tüm ürünlere aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz.
https://my.embarcadero.com/#registeredProduct
@RAD Coder bu ISO yu indirip kurduğumuzda, bir süre yada kurulum sayısı sınırlaması var mı?
(17-07-2024, Saat: 13:58)RAD Coder Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]
(17-07-2024, Saat: 12:45)mxpain Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Teşekkür ederim, peki bu iso dosyasına hangi bağlantıdan ulaştığınızı sorabilir miyim? Delphinin önceki sürümlerine ait indirme linklerini barındıran bir site vs var mı?

Lisans sahibi olduğunuz tüm ürünlere aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz.

Burada 11.3 dışında bir ürün lisansı göremiyorum ama delphinin sitesinde bir lisans anahtarı önceki sürümleri için de kullanılabilir yazıyordu. Serial keyi kullanmaya çalıştığımda da kabul etmiyor. 11.3 için olan lisans anahtarını önceki sürümlerde kullanmak için yapılması gereken ekstra bir adım vardıda onu mu atladım acaba
(17-07-2024, Saat: 14:26)mxpain Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]
(17-07-2024, Saat: 13:58)RAD Coder Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Lisans sahibi olduğunuz tüm ürünlere aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz.

Burada 11.3 dışında bir ürün lisansı göremiyorum ama delphinin sitesinde bir lisans anahtarı önceki sürümleri için de kullanılabilir yazıyordu. Serial keyi kullanmaya çalıştığımda da kabul etmiyor. 11.3 için olan lisans anahtarını önceki sürümlerde kullanmak için yapılması gereken ekstra bir adım vardıda onu mu atladım acaba

Bahsettiğiniz durum CE sürümlerinde yok. Lisanslı ürünlerde olabilir. 
Lisanslı ürünler yıllık/çok yıllık olduğundan, yıl içinde çıkan tüm sürümlerde geçerliliğini korur.
CE sürümlerinde lisans yalnız o sürüme özgüdür.
Daha önce 10.4 sürümü için lisans aldıysanız KEY ile beraber EXE kurulum aracı da (ISO değil) eposta adresinize yollanıyor olmalı. Eski yeni KEY denersiniz.
@mxpain, neden Delphi 11 CE kullanmıyorsunuz?
(18-07-2024, Saat: 08:59)RAD Coder Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]@mxpain, neden Delphi 11 CE kullanmıyorsunuz?

Okul ve staj için delphi 7 ile örnek isteniyor. Staj yaptığım yer delphinin eski sürümlerini kullandığı için uyumluluk açısından eski sürümlere ulaşmak istemiştim. Delphi 7 nin parçalı yapıdaki arayüzü de hoşuma gitmediği için birleşik yapıya geçtikleri ancak delphi 7 dende çok uzaklaşmadıkları bir sürüm arıyordum. Eski sürümleri indirmeye çalışma amacım bu.
Sayfalar: 1 2