Delphi Can

Orjinalini görmek için tıklayınız: Tasarım Hk Bir Soru
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
Delphicanın Saygıdeğer Forum üyeleri size bir sorum olacak bunu nasıl yapabilirim desteğinizi talep ediyorum.
Ben bulamadım şahsen,

Aşağıdaki örnekte bir programın forumunda slider alanı var bunun tasarımı nasıl yapılıyor
componenti mi var veya kendileri mi tasarlıyor

AAAS.png
(19-08-2024, Saat: 11:43)erdal51 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Delphicanın Saygıdeğer Forum üyeleri size bir sorum olacak bunu nasıl yapabilirim desteğinizi talep ediyorum.
Ben bulamadım şahsen,

Aşağıdaki örnekte bir programın forumunda slider alanı var bunun tasarımı nasıl yapılıyor

AAAS.png
Anladığım kadarıyla bahsettiğiniz yerde yan yana yerleştirilmiş TBitBtn 'lar var. Bu butonların üzerine iconlar konulmuş. Özel bir komponent falan yok.
(19-08-2024, Saat: 11:43)erdal51 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Delphicanın Saygıdeğer Forum üyeleri size bir sorum olacak bunu nasıl yapabilirim desteğinizi talep ediyorum.
Ben bulamadım şahsen,

AAAS.png

Merhabalar,

Gradient bir panel veya bileşen mevcut orada sanırım.
Timage nesnesi, içerisinde icon ve gradient arka planlı bir resim, üzerine bir adet label eklenerek standart bileşenler ile bu tasarım yapılabilir.