Delphi Can

Orjinalini görmek için tıklayınız: 15 sene sonra delphi aşerdim ama lisans anahtarı
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
Arkadaşlar ben lisede delphi 7 yazıyordum. Sonra araya php, dotnet, java falan filan girince delphiden uzaklaştım. Şimdi ise elimde Zeydin Pala'nın Delphi 7 isimli kitabı var ve şuan bu kitapla gözgöze dizdize bakışıyoruz. Ben virtualboxa windows7 ve delphi7 kurdum ama lisans anahtarını girmeme rağmen kabul etmiyor. Bu problemi nasıl çözerim? Teşekkürler.
Delphi 7 yerine güncel delphi sürümünün comunity sürümünü ücretsiz olarak kullanabilirsiniz.

https://www.embarcadero.com/products/del...e-download
(23-12-2024, Saat: 08:56)RAD Coder Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]@frmman ın önerdiği sürümü kurduktan sonra haber verin.
En güncel Delphi kaynak kitabının dijital sürümünü (Tüm Platformlar için Hızlı Uygulama Geliştirme) hediye edelim.

Delphi tarafında güzel şeyler oluyor.
Arkadaşlar değerli mesajlarınız için çok teşekkür ederim. Ben normalde rust ve c++ kodluyorum. Ayrıca delphi 12 community edition da var ama amaç sadece nostalji. Bu yüzden delphi7 key arıyorum. Bulamazsam embarcadero firmasına mail atmayı deneyeceğim.
Hocam Delphi 7 key satılmıyor tek başına.. Güncel Bir delphi versiyonu alırsanız, Firma ile irtibata geçip size Delphi 7 lisansı temin edebiliyorlar.