Merhaba,
Günümüzde son kullanıcıların bilgisayar ortamından ziyade mobil aplikasyon tercihleri, bu uygulama yöntemini oldukça popüler hale getirdi.
Bu nedenle 2. kitabımızın tamamen mobil uygulama geliştirmeye yönelik olmasının daha uygun olacağını düşünerek, yeni bir kaynak kitap hazırlığı içine de girmiş bulundum.
İçerik ve detayları en kısa zamanda sizinle paylaşacağım.
Şimdiden hayırlı olsun. Basılı olarakmı yoksa dijitaj kopya olarakmı yayınlamayı düşünüyorsunuz. Bir önceki kitapdaki basım işleri sizi baya bir uğraştırmıştı.
(15-09-2025, Saat: 19:51)frmman Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Şimdiden hayırlı olsun. Basılı olarakmı yoksa dijitaj kopya olarakmı yayınlamayı düşünüyorsunuz. Bir önceki kitapdaki basım işleri sizi baya bir uğraştırmıştı.
Baskı maliyeti oldukça yüksek, yine BTG veya benzeri bir yayın evi aracılığıyla basılı kitap çıkarmayı düşünüyorum.
Merakla bekliyoruz hocam. Şimdiden emeğinize sağlık..
En çok ilgilendiğim konular: Componentleri özelleştirme(Değişik listview veya grip yapıları gibi), Thread yapıları, Don kasma önelemleri, Kamera yı verimli kullanma (Kamera da foto çekerken veya barkod okuturken kalite veya hız ayarlayabilme vs.).
@
mcuyan çaktırmadan kitap içeriği ile ilgili ön sipariş veriyorsun

Fesih hocam şimdiden kolaylıklar diliyorum. İnşallah en kısa zamanda basılı olarak elimize alma imkanımız olur.
@
Fesih ARSLAN Hocam şimdiden hayırlı uğurlu olsun.
Elimizden gelen bir şey olursa her zaman buradayız.
Malumunuz artık yarı emekli sayılırız. Araştırma ve destek için zaman bol.
Çok teşekkür ederim @
adelphiforumz.
Size de hayırlı olsun.
Kitabı tek başına yazmak gerçekten oldukça zor. Hele bir de cross-platform olunca daha da zorlaşıyor. Her örneği yada her satır kodu tüm platformlarda gerçek ortamda test etmeden yazmıyorum. Bu da oldukça zaman alıyor.
Sona doğru özellikle editöriyel, metinsel dizayn, kapak tasarım vb. konularda desteklerinize ihtiyacım olacak.
Merhaba,
Bende FMX mimarisinde elimden gelen her konuda yardımcı olmaya hazırım hocam.
Naçizane önerim bu sefer Delphi'nin kendi bileşenleriyle yola devam etmeniz çok iyi ve sürdürülebilir olur

(17-09-2025, Saat: 10:39)Mr.X Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Merhaba,
Bende FMX mimarisinde elimden gelen her konuda yardımcı olmaya hazırım hocam.
Naçizane önerim bu sefer Delphi'nin kendi bileşenleriyle yola devam etmeniz çok iyi ve sürdürülebilir olur 
İlk baskıda da harici bir bileşen yoktu diye hatırlıyorum.
(17-09-2025, Saat: 11:13)Fesih ARSLAN Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]İlk baskıda da harici bir bileşen yoktu diye hatırlıyorum.
Özür dilerim eksik cümle ile izah etmeye çalışmışım. Görsel eğitime istinaden bir ironi yapmak istemiştim