09-04-2017, Saat: 16:37
Sitede bir arkadaşın yönlendirmesiyle yapmıştım , benim gibi pek bilmeyen arkadaşlar daha kolay öğrenebilsin diye bildiğim şeyleri ufak ufak resimli anlatayım dedim umarım işinize yarar.
Öncelikle resimde göründüğü gibi dil seçeneği ekleyeceğimiz elementler ekli .

Ekledikden sonra Lang'ın üzerine çift tık yapıp sağ tarafdaki ekranı açıyoruz , açılınca formda eklenen çoğu şey ekleniyor otomatik ( bazen eklemediğini lang penceresinin sağ kısmında + , - olarak görünen butonlardan o eklenmeyen kelimeleri yazabilirsiniz herhangi bir uygula kaydet işlemi yapmanıza gerek yoktur )
Sonra --> Two letters language code kısmına dil kodumuzu ekleyelim ( Türkçe - İngilizce yazınca hata aldığım oldu kod kullanmanızı tavsiye ederim tr , en , de vs gibi )
Ekleyince elementlerin karşılarında boşluklar beliricek ve kelimelerini karşılarına yazalım.

Ben comboboxdan seçilip uygulanmayı yaptım onun içinde
Uygula butonuna şu kodu aktarıyoruz

Hata varsa belirtin kolay gelsin.
Öncelikle resimde göründüğü gibi dil seçeneği ekleyeceğimiz elementler ekli .

Ekledikden sonra Lang'ın üzerine çift tık yapıp sağ tarafdaki ekranı açıyoruz , açılınca formda eklenen çoğu şey ekleniyor otomatik ( bazen eklemediğini lang penceresinin sağ kısmında + , - olarak görünen butonlardan o eklenmeyen kelimeleri yazabilirsiniz herhangi bir uygula kaydet işlemi yapmanıza gerek yoktur )
Sonra --> Two letters language code kısmına dil kodumuzu ekleyelim ( Türkçe - İngilizce yazınca hata aldığım oldu kod kullanmanızı tavsiye ederim tr , en , de vs gibi )
Ekleyince elementlerin karşılarında boşluklar beliricek ve kelimelerini karşılarına yazalım.

Ben comboboxdan seçilip uygulanmayı yaptım onun içinde
Uygula butonuna şu kodu aktarıyoruz
LoadLangFromStrings(Lang1.LangStr[combobox1.Selected.Text]);

Hata varsa belirtin kolay gelsin.