Delphi Can
Hangi antivirüsü kullanıyorsunuz - Baskı Önizleme

+- Delphi Can (https://www.delphican.com)
+-- Forum: Forum Hakkında & İnsan Kaynakları (https://www.delphican.com/forumdisplay.php?fid=115)
+--- Forum: Muhabbet Olsun (https://www.delphican.com/forumdisplay.php?fid=60)
+--- Konu Başlığı: Hangi antivirüsü kullanıyorsunuz (/showthread.php?tid=2215)

Sayfalar: 1 2 3

Hangi antivirüsü kullanıyorsunuz - canbir - 11-05-2018

antivirüs kullanmayan arkadaşlar, bir söz var ya cehalet mutluluktur diye, sizin durum bu maalesef. Virüs yemeniz için illa abudik gubudik sitelere girmeniz, bilmediğiniz dosyaları açmanız gerekmiyor. Kaspersky öyle sitelerde uyarı veriyor ki şaşarsınız, şu ara popüler olan bir şey var mesela, sitede durduğunuz an sizin bilgisayarınızdan bitcoinn madenciliği yaptırıyorlar.

Hangi antivirüsü kullanıyorsunuz - r3n4m3 - 11-05-2018

Eset endpoint secuirty

Cvp: Hangi antivirüsü kullanıyorsunuz - cinarbil - 11-05-2018

Eset endpoint secuirty

Cvp: Hangi antivirüsü kullanıyorsunuz - esistem - 11-05-2018

(11-05-2018, Saat: 08:30)canbir Adlı Kullanıcıdan Alıntı: antivirüs kullanmayan arkadaşlar, bir söz var ya cehalet mutluluktur diye, sizin durum bu maalesef. Virüs yemeniz için illa abudik gubudik sitelere girmeniz, bilmediğiniz dosyaları açmanız gerekmiyor. Kaspersky öyle sitelerde uyarı veriyor ki şaşarsınız, şu ara popüler olan bir şey var mesela, sitede durduğunuz an sizin bilgisayarınızdan bitcoinn madenciliği yaptırıyorlar.

O dediğiniz bir virüs değil, harika bir projedir bana göre. Keşke herkes ona geçse de şu sitelerdeki abuk subuk reklam olaylarından kurtulsak. 
Bu arada yıllardır ücretsiz avira kullanırım. Sisteme sülük gibi yapışmaz, kaldırması, kurması diğerlerine nazaran daha kolaydır.

Cvp: Hangi antivirüsü kullanıyorsunuz - Fesih ARSLAN - 11-05-2018

Merhaba,
Yeri midir bilmem? Bir Çin atasözü der ki: "İki kaplan dövüştüğünde biri yaralanmaya, diğeri ölmeye mahkûmdur" 
Anti-virus yazılımları bir virüs ile mücadele ederken bazen işletim sisteminin veya elzem bir uygulamanın çalışmasını sekteye uğratabiliyor.
Fakat bunu hiç anti-virüs yazılımı kullanamayalım manasında algılamayın. Anti-virus yazılımı olmazsa olmaz.

Cvp: Hangi antivirüsü kullanıyorsunuz - Halil Han BADEM - 11-05-2018

(11-05-2018, Saat: 08:30)canbir Adlı Kullanıcıdan Alıntı: antivirüs kullanmayan arkadaşlar, bir söz var ya cehalet mutluluktur diye, sizin durum bu maalesef. Virüs yemeniz için illa abudik gubudik sitelere girmeniz, bilmediğiniz dosyaları açmanız gerekmiyor. Kaspersky öyle sitelerde uyarı veriyor ki şaşarsınız, şu ara popüler olan bir şey var mesela, sitede durduğunuz an sizin bilgisayarınızdan bitcoinn madenciliği yaptırıyorlar.

....

Merak etmeyin şahsen herseyden haberim var. Bilgisayarimda CIA bilgileri taşımadığım için kullanmıyorum. Gerçek zamanlı antivirüs korumaları işlemciden(Ram ayrı bir konu) sürekli olarak belirli bir alan kaplar. Bu sebeple 12 yillik bilgisayarıma bir antivirüs uygulaması yüklediğim de performans adına birşey kalmıyor. 

Delphi 7 kullanırken hep derlediğim uygulamaları virüs olarak uyarı verirdi. Nedeni sonradan bir dosya içinde saklı olan bir kod imiş. Herneyse demek istediğim kullanmamamın şahsen sebebi; abudik gubudik sitelerden kaçınmak veya bilmediğim dosyaları açmak değil! Sadece bir takım geçmişte yaşadığım ve kullandığım bilgisayarın performansı etkiliyor!

Hangi antivirüsü kullanıyorsunuz - canbir - 11-05-2018

antivirüs kadar lisanslı windows kullanmak da önemli. Yoksa baştan loader, aktivatör derken virüsü yiyoruz. Üstelik güncellemeleri de açmaktan korkunca sistem açıkları da öylece açık olarak kalıyor.
Ev bilgisayarı için(faturasız olduğundan ev bilgisayarı diye yazdım) 40-50 TL'ye orijinal oem win 10 pro lisansı bulunabiliyorken bu konuyu da ihmal etmemek lazım diye düşünüyorum.
(11-05-2018, Saat: 09:26)esistem Adlı Kullanıcıdan Alıntı: O dediğiniz bir virüs değil, harika bir projedir bana göre. Keşke herkes ona geçse de şu sitelerdeki abuk subuk reklam olaylarından kurtulsak. 
Bu arada yıllardır ücretsiz avira kullanırım. Sisteme sülük gibi yapışmaz, kaldırması, kurması diğerlerine nazaran daha kolaydır.
Sitedeki reklamlarla alakası yok ki bunun, Bu virüsü kullananlar zaten başka sitelerin açıklarından kullanarak zararlı kodu yerleştiriyorlar. Sizin bilgisayarınızı sizden izinsiz kullanan yazılım, zararlı bir yazılımdır. Bu virüsün olduğu sitelere girdiğinizde işlemciniz %100 de çalışır. Harika proje derken ya farklı bir şeyden bahsediyorsunuz, ya da hackerlar açısından olaya bakıyorsunuz. Antivürüs'ün önemi de burada aslında, Mesela delphican sitesinin forum yazılımının açığından yararlanan biri bu kodu siteye yerleştirdiğinde, eğer sisteminizde antivirüs varsa bunu farkedersiz ve site sahibini de olaydan haberdar edebilirsiniz. Antivirüs kullanmıyorsanız bilgisayarınız coin kazarken en fazla 'Allah Allah bu bilgisayar neden bu kadar ısındı, niye bu kadar kasıyor' filan dersiniz Smile

Hangi antivirüsü kullanıyorsunuz - esistem - 11-05-2018

Konu dağılacak detaya girersem Smile

Hangi antivirüsü kullanıyorsunuz - 10.Köy - 07-03-2019

https://www.kaspersky.com.tr/free-antivirus

Hangi antivirüsü kullanıyorsunuz - forumcuali - 07-03-2019

ben chomar internet security kulanıyorum. %100 yerli ve çok memnunum. hem programlardan hemde ilgilerinden dolayı.

https://chomar.com.tr