![]() |
|
2018 YKS Sonuçları Açıklandı :) - Baskı Önizleme +- Delphi Can (https://www.delphican.com) +-- Forum: Forum Hakkında & İnsan Kaynakları (https://www.delphican.com/forumdisplay.php?fid=115) +--- Forum: Muhabbet Olsun (https://www.delphican.com/forumdisplay.php?fid=60) +--- Konu Başlığı: 2018 YKS Sonuçları Açıklandı :) (/showthread.php?tid=2500) Sayfalar:
1
2
|
2018 YKS Sonuçları Açıklandı :) - adelphiforumz - 31-07-2018 Sakarya üniversitesine puanların tutuyorsa tavsiye ederim. Eğitime, Araştırmaya ve Yeniliklere oldukça açık diye biliyorum. Bu konuda tekno kentler ile üniversite arasında çalışması olanlar birazda ayrıntılı bilgi verebilirler belki Cvp: 2018 YKS Sonuçları Açıklandı :) - Halil Han BADEM - 31-07-2018 (31-07-2018, Saat: 14:06)Fesih ARSLAN Adlı Kullanıcıdan Alıntı:(31-07-2018, Saat: 14:05)hyperxman Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Tabi yine mühendislik yazacağım çünkü 2.5MN kişiden 1.5MN kişi baraj altı kaldı diye tercih yapamayacak. 1MN kişi içerisinden 500K kişi tercih yapsa bile yine boşluklar olacaktır. O tür fırsatlar için her zaman ilk tercih mühendislik bölümleri olacak Meslek hastalığı analiz yapmazsak olmuyor üstat ![]() (31-07-2018, Saat: 14:09)adelphiforumz Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Sakarya üniversitesine puanların tutuyorsa tavsiye ederim. Listeme ekledim hocam, teşekkür ederim. Puan konusunda sorun yok. Tekrardan teşekkür ederim
2018 YKS Sonuçları Açıklandı :) - fatihablak - 31-07-2018 Öncelikle puanların hayırlı olsun inşallah herşey dilediğin gibi olur. Üniversitelere gelince Sadettin Beyin dediği gibi Yesevi Mühendislik bu sınavla yerleşmek DGS ile yerleşmeye göre imkanlı oluyor. İlerde uzaktan öğretim olduğu için DGS de puanı yükseliyor. Bilgisayar Programcılığı konusunda Marmarada eski hocalar duruyorsa gerçekten çok iyi eğitim vardı. Ama bazıları gitti diye biliyorum. Marmarada ayrıca uzaktan eğitimde var 2 Bilgisayar Programcılığı için diye biliyorum. eğer örgün okuyacaksan yazdığın 3 tercih içinde İstanbul mesleki gelişim etkinlikler vs. açısından diğer şehirlere göre bir tık daha fazla imkan sunacaktır diye kişisel bir görüş belirteyim. Cvp: 2018 YKS Sonuçları Açıklandı :) - Halil Han BADEM - 31-07-2018 (31-07-2018, Saat: 14:34)fatihablak Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Öncelikle puanların hayırlı olsun inşallah herşey dilediğin gibi olur. Önerileriniz için teşekkür ederim. Uzaktan eğitime çok sıcak bakmıyorum Örgün eğitim olarak dediğiniz önerileri not alıyorum. Bende tercihen iş imkanı olan şehirler ön planda tutmayı düşünüyorum. Teşekkür ederim tekrardan
Cvp: 2018 YKS Sonuçları Açıklandı :) - edo - 31-07-2018 (31-07-2018, Saat: 14:37)hyperxman Adlı Kullanıcıdan Alıntı:(31-07-2018, Saat: 14:34)fatihablak Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Öncelikle puanların hayırlı olsun inşallah herşey dilediğin gibi olur. Ahmet Yesevi Ünv.'den 2008 yılında Bilgisayar Müh. Lisans bölümünden mezun oldum. 2010 ya da 2011 yılında da Bilgisayar Müh. Yüksek Lisans bölümünden mezun oldum. Uzaktan eğitimin kendine göre artı ve eksileri var. Bizim dönemimizde ünversiteye ilk girdiğimiz sene ile mezun olduğumuz dönem arasında çok ciddi değişim ve gelişmeler oldu. Eğer aynı ivme daha sonrasında da devam etti ise şu anda sistemin çok iyi yerlere gelmiş olduğunu umuyor ve varsayıyorum. En azından aklınızın bir kenarında dursun. Gerekirse arayıp üniversiteden de bilgiler alın, şu anda dersler nasıl, varsa siteden örnek dersleri ve müfredatı inceleyin. Derslere hangi hocalar giriyor vs. Çok da kenarda bırakmayın bence tercih olarak. Hakkınızda en hayırlısı olur inşaAllah. 2018 YKS Sonuçları Açıklandı :) - sadettinpolat - 31-07-2018 (31-07-2018, Saat: 14:34)fatihablak Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Yesevi Mühendislik bu sınavla yerleşmek DGS ile yerleşmeye göre imkanlı oluyor. İlerde uzaktan öğretim olduğu için DGS de puanı yükseliyor. Normal üniversite sınavı ile girmek daha kolay. Üniversite çağındakiler uzaktan eğitimi pek tercih etmedikleri için burayı tercih eden az oluyor ama DGS ' de birçok kişi işini gücünü belli bir noktaya getirdiği için örgün yerine uzaktan eğitimi tercih ediyorlar ve puanı ister istemez artıyor. Ders içeriği fena değil , hocaları da genelde gazi , hacettepe , odtu falan oluyor. Eğitimin kalitesi örgün kadar kaliteli olmayabilir ama belli başlı üniversiteler hariç geri kalan üniversitelerde de durum çok farklı değil. Önemli olan kişinin kendisini yetiştirmesi ve diplomanın geçerliliği. Örgün meslek yüksekokulu yerine uzaktan bilgisayar mühendisliği daha cazib bence. uzaktan eğitim diye kesinlikle ihmal edilmemesi gerekli. öyle ya da böyle mühendislik diplomasının çok faydasını görürsünüz. Cvp: 2018 YKS Sonuçları Açıklandı :) - Halil Han BADEM - 31-07-2018 (31-07-2018, Saat: 15:49)edo Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Anladım hocam teşekkür ederim. Önerilerinizi dikkate alacağım tercih listesi için 30 tane üniversite seçme hakkı tanıyor bu yüzden dediğiniz gibi Ahmet Yesevi Ünv. için araştırma yapıp listeme ekleyeceğim.(31-07-2018, Saat: 14:37)hyperxman Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Önerileriniz için teşekkür ederim. Uzaktan eğitime çok sıcak bakmıyorum ![]() (31-07-2018, Saat: 16:18)sadettinpolat Adlı Kullanıcıdan Alıntı:(31-07-2018, Saat: 14:34)fatihablak Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Yesevi Mühendislik bu sınavla yerleşmek DGS ile yerleşmeye göre imkanlı oluyor. İlerde uzaktan öğretim olduğu için DGS de puanı yükseliyor. Önerilerinizi dikkate alıp uzaktan eğitim tercihinide göz önünde bulunduracağım hocam teşekkür ederim
|