![]() |
|
ÖKC (Yazarkasa) entegrasyonu - Baskı Önizleme +- Delphi Can (https://www.delphican.com) +-- Forum: Forum Hakkında & İnsan Kaynakları (https://www.delphican.com/forumdisplay.php?fid=115) +--- Forum: Proje Fikirleri ve Proje Tanıtım (https://www.delphican.com/forumdisplay.php?fid=92) +--- Konu Başlığı: ÖKC (Yazarkasa) entegrasyonu (/showthread.php?tid=7989) |
Cvp: ÖKC (Yazarkasa) entegrasyonu - baybars23 - 07-12-2025 (04-12-2025, Saat: 20:32)ahmet6513 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Selamlar,(02-12-2025, Saat: 16:01)selamigur55 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Hocam değerli yorumunuz için çok teşekkür ederim. Pos cihazı konusunda hiç bilgim olmadığı için affınıza sığınarak soruyorum; yani benim arayüzleri baştan c# ile yazmama gerek yok doğru mu anlıyorum? Sadece pos cihazı ve web sitemdeki api dosyalarının köprüsünü sağlayacak bir program yazsam (pos cihazına göre) yeterli midir? Test cihazı aldığınızı söylüyorsunuz, BEKO'dan mı aldınız? biraz daha detaylandırır mısınız süreci? ÖKC (Yazarkasa) entegrasyonu - mcuyan - 07-12-2025 Hangi firma ile anlaşırsanız anlaşın farketmez.. 1- Gizlilik sözleşmesi imzalayıp, Uygulamanızı o firmaya register ediyorsunuz. 2- Firma dan Test cihazı alıyorsunuz. 3- Uygulamanızı O Test cihazı üzerinde test edip sorunsuz çalıştırıyorsunuz. ÖKC (Yazarkasa) entegrasyonu - baybars23 - 07-12-2025 Onu biliyorum, BEKO'ya ulaşılamıyor, dönüş yapmıyorlar, o yüzden sordum. ÖKC (Yazarkasa) entegrasyonu - ahmet6513 - 08-12-2025 tokeninc.com bekonun entegrasyonunu bu firma sağlıyor Cvp: ÖKC (Yazarkasa) entegrasyonu - selamigur55 - 13-12-2025 (08-12-2025, Saat: 10:04)ahmet6513 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: tokeninc.com bekonun entegrasyonunu bu firma sağlıyor Ben tokeninc’e de mail attım ama attıkları formdan sonra bir dönüş alamadım. Cvp: ÖKC (Yazarkasa) entegrasyonu - Bay_Y - 15-12-2025 (29-11-2025, Saat: 15:21)mcuyan Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Walla ben inpos dan gayet memnunum.. inPOs firmasına ben defalarca mail attım ama geri dönüş olmadı , döküman veya ne sağlıyorlarsa nasıl iletişime geçtiniz veya sizde döküman varsa iletebilir misiniz ? Özel değil ise ne yapmam gerekiyor. birde Pavo ile ilgili aynı durum söz konusu onlara da sayfalarından durumu ilettim ama dönüş olmadı nasıl ulaşabileceğim konusunda yardımcı olabilecek arkadaşlar varsa yardımcı olursanız sevinirim. Telefon , e-mail , döküman hepsi kabulümdür : ![]() Teşekkürler. Cvp: ÖKC (Yazarkasa) entegrasyonu - ahmet6513 - 15-12-2025 (13-12-2025, Saat: 02:51)selamigur55 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:(08-12-2025, Saat: 10:04)ahmet6513 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: tokeninc.com bekonun entegrasyonunu bu firma sağlıyor Firmalar biraz zor dönüş yapıyorlar eğer form dediğiniz sözleşme ise demo cihaz isteklerinizi de belirttiyseniz ve ücreti yatırdıkdan sonra cihazlar geliyor cihazlar geldikten sonra ben tekrar iletişime geçmeye gerek duymadım Cvp: ÖKC (Yazarkasa) entegrasyonu - selamigur55 - 16-12-2025 (15-12-2025, Saat: 15:06)ahmet6513 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:(13-12-2025, Saat: 02:51)selamigur55 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Ben tokeninc’e de mail attım ama attıkları formdan sonra bir dönüş alamadım. üstadım genel olarak çoğu pos firması dönüş sağlamıyorlar bu neden sır gibi saklanıyor hiçbir fikrim yok. garip gerçekten otomasyon dahil her şey bitiyor fakat burada tıkanıyoruz. ÖKC (Yazarkasa) entegrasyonu - ahmet6513 - 30-12-2025 geç dönmelerinin sebebini tam olarak bilmiyorum ben mail attıktan sonra telefon geldi bana işlemlerinizi yaptınız diye bana dönüş olmadı dedim arkasından iletişim sağlandı email atın dönüş yok ise direk firmayı arayın mail atın diyeceklerdir attık dönüş olmadı deyin bide öyle deneyin ÖKC (Yazarkasa) entegrasyonu - baybars23 - 12-01-2026 Beko şahsi mailime dönmedi, işi yaptığım firmanın ceosu üzerinden mail gönderdim dönüş yaptı, form doldurun dedi formu entegratör olmak için kendi bilgilerimle doldurdum dönmedi, şahıs firmalarına mesafeli olabilirler. Hugine çok rahat ulaşıyorsunuz, her türlü dönüş yapıyorlar ve ilgililer. Android pos istediğim için huginle devam etmedim, ama en kaliteli iletişim onlarda. şimdi yeni Payfone N750 çıkarmışlar, bundan sonra ilk tercihim olabilir. Ben pavo n86 entegre ettim, VUK 507 uyumu ile çok rahat, pavoya direk ulaşamadım aracı ödeme kuruluşu üzerinden ulaştım, rest api ile entegre ettim. P2P ye gerek kalmadı. |