Delphi Can
Form Logomuz - Baskı Önizleme

+- Delphi Can (https://www.delphican.com)
+-- Forum: Forum Hakkında & İnsan Kaynakları (https://www.delphican.com/forumdisplay.php?fid=115)
+--- Forum: Görüş & Öneri ve Yorum (https://www.delphican.com/forumdisplay.php?fid=116)
+--- Konu Başlığı: Form Logomuz (/showthread.php?tid=117)

Sayfalar: 1 2 3 4

Form Logomuz - Fesih ARSLAN - 27-08-2016

Yeni Nesil Delphi Teknolojileri Platform Logomuz, 
yapılan iki aşamalı bir anket sonucunda Başta Tuğrul, Veli (SimaWB), Volkan (vkamadan), Atilla, Muharrem (mrmarman), Yakup (yhackup), Nejat (esistem) Hocalarımız ve üyelerimizden başta Cyber olmak üzere Shou, engerex, 10.Köy ve iyarar'a bu konudaki katkı ve emeklerinden dolayı teşekkür ediyorum.
İlk ankette En çok oy alan 4 Logo ve bunlara sonradan dahil edilen (Yönetim Kadromuzca oluşturulan) 5. Logo ile, 5 seçenekli ve bir üyenin en fazla iki seçim yapabildiği 2. bir anket düzenlendi. Bu son anketimizde 4. ve 5. Logolar 5 er oy ile form logosu seçiminde en çok beğeniyi aldı. 
5. Logo 4. Logoya göre ek olarak Linux (Embarcadero''nun sonraki sürümlerinde vadettiği yeni hedef platform olduğundan) ve Delphi logolarını da içerdiğinden yönetim kadromuzca 5. Logo formumuzun İsim ve Markası olmuştur. 
Hayırlı olması dileğiyle emeği geçen tüm hoca ve arkadaşlarıma tekrar teşekkür ediyorum.

hrlvmd.jpg

Cvp: Form Logomuz - yhackup - 27-08-2016

Peki Sadece forumdan oluşan bir site mi olacak delphican, Bir ana sayfası olacak mı ?

Cvp: Form Logomuz - Fesih ARSLAN - 27-08-2016

(27-08-2016, Saat: 10:53)yhackup Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Peki Sadece forumdan oluşan bir site mi olacak delphican, Bir ana sayfası olacak mı ?

Makale ve Eğitim sayımızın artması ve kaliteli paylaşımların ortaya çıkmasıyla birlikte neden olmasın.
Anasayfada yayınlanacak kayda değer bir şeylerin olması gerekiyor.

Cvp: Form Logomuz - Tuğrul HELVACI - 27-08-2016

Forum simgemiz henüz değişmemiş, bilginiz olsun istedim.

Cvp: Form Logomuz - Fesih ARSLAN - 27-08-2016

(27-08-2016, Saat: 23:00)Tuğrul HELVACI Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Forum simgemiz henüz değişmemiş, bilginiz olsun istedim.

Hocam, browser cache'ini temizleyip, sayfası yenileyebilir misiniz? Bende hem yeni logo hemde yeni eklediğimiz Favicon görünüyor.

Cvp: Form Logomuz - Tuğrul HELVACI - 28-08-2016

Evet, sorun bende imiş. Gayet güzel olmuş, tekrar ellerinize sağlık.

Cvp: Form Logomuz - mrmarman - 28-08-2016

Hayırlı olsun. Güzel duruyor.

Cvp: Form Logomuz - Fesih ARSLAN - 28-08-2016

Cümleten ben teşekkür ederim. Hepinizin eseri. Birşeyler yapmaya çalışırken, elimden geldiğince tüm üye arkadaşlarıma veya yönetime yer alan arkadaşlarıma danışarak, iş yapıyorum. Bundan sonra da öyle olacak inşallah.
Ek birliğiyle forumumuzu geliştireceğiz.

Form Logomuz - DelphiCanR - 20-03-2017

Hocam şimdi fark ettim, Firefox kullanıyorum. Logo ile Firefox'un başlığı arasında çok beyaz boşluk var. Benden mi öyle görünüyor yoksa hep mi öyleydi ?

voMUIChyQ.jpg

Şu şekilde olması gerekmez mi :

IYPRlzM9O.jpg

İkinci resmi sayfayı biraz aşağıya kaydırdıktan sonra aldım.

Cvp: Form Logomuz - Fesih ARSLAN - 20-03-2017

(20-03-2017, Saat: 11:54)ramazan_t Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Hocam şimdi fark ettim, Firefox kullanıyorum. Logo ile Firefox'un başlığı arasında çok beyaz boşluk var. Benden mi öyle görünüyor yoksa hep mi öyleydi ?

voMUIChyQ.jpg

Şu şekilde olması gerekmez mi :

IYPRlzM9O.jpg

İkinci resmi sayfayı biraz aşağıya kaydırdıktan sonra aldım.

Merhaba,
Çok dikkatlisiniz.
O boşluk bilgim dahilindedir. Reklam (banner) ekleme testi yapıyorum.