Delphi Can
Hangi antivirüsü kullanıyorsunuz - Baskı Önizleme

+- Delphi Can (https://www.delphican.com)
+-- Forum: Forum Hakkında & İnsan Kaynakları (https://www.delphican.com/forumdisplay.php?fid=115)
+--- Forum: Muhabbet Olsun (https://www.delphican.com/forumdisplay.php?fid=60)
+--- Konu Başlığı: Hangi antivirüsü kullanıyorsunuz (/showthread.php?tid=2215)

Sayfalar: 1 2 3

Hangi antivirüsü kullanıyorsunuz - engerex - 10-05-2018

Herkese merhaba,

Hangi antivirüsü tercih ediyorsunuz ve sorun yaşıyor musunuz?

Ücretsiz olanları tercih ediyorum. Avira daha önceden iyiydi. Ancak Son zamanlarda kendi kendine kapanıyor ve müdahale edip açmak gerekiyor. (Bunun bir zararlıyla alakalı olduğunu sanmıyorum.) Bu yüzden farklı alternatiflere ihtiyacım var.

Comodo ücretsiz internet security sunuyor ancak onunla çok sorun yaşadım. Yerlenen uygulama çalışmıyor. Ayarlardan her defasında izin vermek gerekiyor ve Delphiyi baştan başlatmak gerekiyor. Bu klasörü hariç tut seçeneği de işe yaramadı ve belki bilmediğim ayarlarda vardı. Bir kaç güvenlik yazılımı ile benzer sorunlar yaşadım.

Önerisi olan var mı?

(Sizin yerinize yazayım. Güvenlik kullanıcıda başlıyor.)

Hangi antivirüsü kullanıyorsunuz - boreas - 10-05-2018

Ben yinede söyleyim en zayıf halka kullanıcı Smile)
Ben avast ve kaspersky kullanıyorum. Ama sanırım avastı sillp sadece kaspersky kullanacağm. Kuvvetle muhtemel smart office'ide alma durumum var. Aslında bakıldığında lisans ücretleri çok uçuk değil. 70-80 tlye. bilgs. koruyabiliyorsunuz. Ama en iyisi hangisi deseniz bence yok. Çünkü güvenlik arttıkça sistemi yavaşlatıyor, sistem hızlı olsun dedinmi yetersiz kalıyor. Ama tekrar diyorum kaspersky free sürümü var öneririm. 360 security'i önermem ama bi bakayım derseniz bilginiz olsun yine.

Hangi antivirüsü kullanıyorsunuz - uparlayan - 10-05-2018

Avast lisansı satın aldıktan sonra başımız dertten kurtulmadı. Biz de Eset'e geçtik, memnunuz.

Hangi antivirüsü kullanıyorsunuz - canbir - 10-05-2018

kaspersky total security kullanıyorum , çok memnunum.

Hangi antivirüsü kullanıyorsunuz - engerex - 10-05-2018

Ne kullanırsanız kullanın Zemana AntiLogger mutlaka olsun. Fidye yezılımlarına karşı çok etkili.

Flash disklerden bulaşan zararlıların yaygın olduğu dönem Avast haftalar geçmesine rağmen aynı zararlıyı tespit edemiyordu, o günden beri yanaşmıyorum. Eset bu konuda çok başarılıydı.
Kasper ve Norton sistemlerin kas kas kasıldığı günlerden kalma iticiliği vardı. Şimdi Kaspersky Free yükledim ve göreceğiz bakalım. Yalnız bunun freesinde bile 366 günün 365 günü kaldı diyor. Nasıl free?

Hangi antivirüsü kullanıyorsunuz - Halil Han BADEM - 10-05-2018

Kullanmam ama genelde 360 Total Security öneririm; Gerek yardımcı uygulamaları gerekse Avira, BitDefender virüs motor desteği kullanıcıya avantaj sağlıyor.

Cvp: Hangi antivirüsü kullanıyorsunuz - Fesih ARSLAN - 10-05-2018

(10-05-2018, Saat: 22:02)hyperxman Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Kullanmam ama genelde 360 Total Security öneririm; Gerek yardımcı uygulamaları gerekse Avira, BitDefender virüs motor desteği kullanıcıya avantaj sağlıyor.

Merhaba,
Yanlış hatırlamıyorsam formda @barutali 360 Total Security'yi önermişti. Daha önce ben de avira' nın ücretsiz sürümünü kullanıyordum. Yaklaşık bir yıldır 360 Total Security'nin ücretsiz sürümünü kullanıyorum. Gayet memnunum.

Hangi antivirüsü kullanıyorsunuz - Halil Han BADEM - 10-05-2018

@barutali benim üstatlarımdan; beni geliştiren insandır kendisi. Buradan kendisine <3 atayım Smile

360 TS uzun süre kullandığım bir anti-virüs idi; sonra düşük sistemli bilgisayar olduğu için yük azaltması için kaldırdım. Ama herkese önerdiğim bir anti-virüs uygulamasıdır.

Hangi antivirüsü kullanıyorsunuz - mcuyan - 11-05-2018

hiç kullanmıyorum.. kullanmayıda tavsiye etmiyorum. Virüsden uzak dur. bimediğin flash kullanma işlem tamam Smile

Hangi antivirüsü kullanıyorsunuz - engerex - 11-05-2018

Uzunca süre antivirüs kullanmadım ama ufak bir dikkatsizlik tüm dosyaları kaybetmeye sebep olabilir. Artık sistemlerin eskisi gibi kasma sorunu yok.