![]() |
|
birden fazla butona tıklama - Baskı Önizleme +- Delphi Can (https://www.delphican.com) +-- Forum: Delphi (https://www.delphican.com/forumdisplay.php?fid=3) +--- Forum: Mobil Platform - FireMonkey (FMX) (https://www.delphican.com/forumdisplay.php?fid=7) +--- Konu Başlığı: birden fazla butona tıklama (/showthread.php?tid=3289) |
birden fazla butona tıklama - Mr.Developer - 11-02-2019 iyi günler, birden fazla butona aynı anda basma işlemini nasıl gerçekleştirebilirim ? bir butona basınca basılı tuttuğum süre boyunca diğer tüm bileşenler/butonlar etkisiz oluyor elimi çekene kadar. birden fazla butona tıklama - yhackup - 11-02-2019 Neden böyle bir şeye ihtiyaç var ? Cvp: birden fazla butona tıklama - Mr.Developer - 11-02-2019 (11-02-2019, Saat: 16:02)yhackup Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Neden böyle bir şeye ihtiyaç var ? İki kişilik oyun için lazım. Cvp: birden fazla butona tıklama - mcuyan - 11-02-2019 (11-02-2019, Saat: 16:02)yhackup Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Neden böyle bir şeye ihtiyaç var ? FArzedinki Piyano programı tasarlanacak.
birden fazla butona tıklama - meko - 11-02-2019 Merhaba, buton yerine click event'i olan image gibi nesneleri kod ile denediniz mi? Cvp: birden fazla butona tıklama - Mr.Developer - 11-02-2019 (11-02-2019, Saat: 20:24)mcuyan Adlı Kullanıcıdan Alıntı:(11-02-2019, Saat: 16:02)yhackup Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Neden böyle bir şeye ihtiyaç var ? evet güzel bir örnek oldu. ![]() Yani böyle bir sorunun sorulması garibime gitti açıkçası. ![]() (11-02-2019, Saat: 20:43)meko Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Merhaba, hayır. aslında evet olabilir fırsat bulduğumda deneyeyim. birden fazla butona tıklama - mrmarman - 11-02-2019 Merhaba. - Geçmiş zamanda benden bir bilgisayara kullanıcının istediği kadar çok sayıda mouse aynı anda takıp, aynı bilgisayarda kullanmak, üstüne üstlük mouse pointer'larının da üzerinde kime ait ise o katılımcının isimleri görünecek şekilde olması gereği üzerine bir destek kod talebi gelmişti. - Yani bu tip talepler şaşırtmasın sizi... Klavyede aynı anda iki tuş basmak ne .- @Tuğrul HELVACI üstadın dahil olduğu bu linkteki anahtar kelime olan TGetRawInputDeviceInfo sizin çözümünüz olacaktır. - Windows'tan basılan tuşun mesajının daha oluşma anında RAW ( ham hali ) üzerinden elde edeceğiniz veriyi değerlendirmelisiniz. birden fazla butona tıklama - ssahinoglu - 11-02-2019 "Multi Touch" bileşenlerini kullanmak lazım. birden fazla butona tıklama - mrmarman - 11-02-2019 Konu açılan başlığa bakmayı ihmal etmişim. Tablet, Smartphone vb. için olduğuna dikkat etmemişim. Cvp: birden fazla butona tıklama - Mr.Developer - 12-02-2019 (11-02-2019, Saat: 20:43)meko Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Merhaba, Image, Button, Checkbox ve showmessage misali ardarda çıkar mı düşüncesi ile Combobox bileşenini de denedim ama sonuç olumsuz. ve "Olumlu bak" mantığı ile oyunun akışında değişiklik yaptım bende ve sorunu kökünden ( Kendimden ) çözdüm diyebilirim artık teşekkür ederim aklıma gelmezdi diğer click event'ına sahip bileşenleri denemek. (11-02-2019, Saat: 23:15)mrmarman Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Konu açılan başlığa bakmayı ihmal etmişim. Estafrullah. hiç önemi yok en kötü sonucu bile düşünecek olsak ; Bilgi paylaşımı yaptınız ![]() (11-02-2019, Saat: 22:39)ssahinoglu Adlı Kullanıcıdan Alıntı: "Multi Touch" bileşenlerini kullanmak lazım. Sorunu hallettim kendimce çok teşekkür ederim. Ama birgün mutlaka lazım olacak tabi bana olmasa da birisine.
|