Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 5/5 - 1 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Form Deactivate
#2
FormDeactivate olayında çağırdığınız Hide kodunu remarklayıp, aşağıdaki gibi bir kod ile denermisiniz:

  TThread.CreateAnonymousThread(
    procedure
   begin
       Sleep(50);

     TThread.Queue(
       nil,

       procedure
       begin
         Hide;
       end
     );
   end
 ).Start;
Mal sahibi, mülk sahibi
Hani bunun ilk sahibi ?
Mal da yalan mülk de yalan
Var biraz da sen oyalan...
WWW
Cevapla


Bu Konudaki Yorumlar
Form Deactivate - Yazar: narkotik - 08-04-2019, Saat: 12:57
Cvp: Form Deactivate - Yazar: Tuğrul HELVACI - 08-04-2019, Saat: 16:54
Cvp: Form Deactivate - Yazar: narkotik - 08-04-2019, Saat: 17:03
Cvp: Form Deactivate - Yazar: Fesih ARSLAN - 08-04-2019, Saat: 17:24
Cvp: Form Deactivate - Yazar: Tuğrul HELVACI - 09-04-2019, Saat: 09:01
Form Deactivate - Yazar: narkotik - 08-04-2019, Saat: 18:54
Cvp: Form Deactivate - Yazar: Tuğrul HELVACI - 09-04-2019, Saat: 09:08

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Harici exeyi child/modal form olarak çalıştırmak bydelphi 2 352 14-07-2020, Saat: 18:09
Son Yorum: bydelphi
  [ÇÖZÜLDÜ - SOLVED] Owner - Parent Form nasıl kullanılmalı? 3ddark 12 1.112 05-06-2020, Saat: 09:58
Son Yorum: mrmarman
  [ÇÖZÜLDÜ] FDEventAlerter ağdan form kapanmıyor info@guzelceker.com 23 1.996 02-06-2020, Saat: 18:00
Son Yorum: info@guzelceker.com
  Delphi7 DBGrid'e sağ tık yaparak form açmak batuhann 6 929 18-04-2020, Saat: 22:17
Son Yorum: denizfatihi
  ekranın köşesine yapışık bir button, form erdogan 4 760 03-03-2020, Saat: 15:56
Son Yorum: erdogan



Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi