26-08-2020, Saat: 22:43
(26-08-2020, Saat: 22:38)becerikszpiyade Adlı Kullanıcıdan Alıntı:(26-08-2020, Saat: 22:35)Fesih ARSLAN Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Merhaba,
Öncelikle aramıza hoş geldiniz.
1 Milyon Öğrenciye Ücretsiz Delphi Lisansı ve Eğitimi ile birlikte sanırım sizin gibi bir çok öğrenci arkadaşımızın da benzer talepleri olacak.
Sizin talebinize benzer ihtiyaçların artması durumunda yeni bir bölüm açabiliriz.
Tabi doğrudan ödevi yaptırmamak şartı ile izin verebiliriz.
Aksi durumda öğretmenlerimizin çabasını boşa çıkarır, sizin de öğrenmenizi engellemiş oluruz.
Merhabalar hocam, 2 gündür toplam 4 soru üzerinde çalışıyorum ama bi yol kat edemedim. Bu yüzden yardım talebinde bulundum. Eğer yardımcı olursanız müteşekkir kalırım. Şimdiden teşekkürler
Yazdığım yorumu bir daha okuyun.
Sizin ödevinizi yapmamız bizim belki de 3-5 dakikamızı almaz, fakat size bu şekilde yardımcı olmak emin olun ki iyilikten çok kötülüğe sebep olacaktır.
Orta yolu bulalım müsaadenizle;
Siz yapmış olduğunuz yerleri paylaşarak, neyi yapamadığınızı yazın. Bizlerde adım adım yardımcı olmaya çalışalım.
Tekrara hatırlamakta fayda görüyorum; lütfen doğrudan ödev ve benzeri bir yapıyı tamamiyle istemeyin!
DelphiCan'dır!