08-10-2024, Saat: 09:24
HOCAM BEN bu konularda artik uzmanlastim bu forumda onlarca yardim aldim ilk defa tam anlamiyla yardimci olabilecegim bir konu cikti.
size sorunun cozumunu anlatayim dilerseniz uzaktanda yardimci olurum.
ben kamera ile goruntu analizi yapiyorum . kucuk bir programim var
ilk onceleri kameralarin sdk sini ocx. dosyalarini programa install edip onun uzerinden goruntu aliyordum.
bu durumun soyle bir problemi var ilerde ayni kameradan veya ayni ocx kullanan kameralardan bulamazsaniz programiniz cokuyor.
gecen ay bu sorunu yasadim satin aldigim kamera modeli piyasada bitmis.
https://www.videolan.org/index.tr.html vlcplayer indiriyorsun bilgisayarina kuruyorsun.
sonra paslivlcplayer kompenanti var onu IDE programina kuruyorsun.
sonra internet explorer larda kameranin goruntusunu acmaya calisiyorsun zaten gerekli dosyalari bu arada bilgisayarina yuklenmek zorunda.
bir arkadasin onerisiyle avant browser kullaniyorum kamera goruntusu almada sorun yasamiyorum.
kamera goruntusu aldiktan sonra kameranin rtsp:// kodunu buluyorsun hangi kodu yazdiginda goruntu alabildigini bulman onemli
rtsp:// kodunu bulduktan sonra programinda paslibvlcplayer da bu kodla kamerani acip goruntu alabiliyorsun.
resim vb kayit islemleri yapabiliyorsun.
saygilar
Not: ONVIF device maneger diye bir program var ben rtsp:// kodunu bulmakta zorlandim sonra bu programi kurcalarken bunda buldum.
size sorunun cozumunu anlatayim dilerseniz uzaktanda yardimci olurum.
ben kamera ile goruntu analizi yapiyorum . kucuk bir programim var
ilk onceleri kameralarin sdk sini ocx. dosyalarini programa install edip onun uzerinden goruntu aliyordum.
bu durumun soyle bir problemi var ilerde ayni kameradan veya ayni ocx kullanan kameralardan bulamazsaniz programiniz cokuyor.
gecen ay bu sorunu yasadim satin aldigim kamera modeli piyasada bitmis.
https://www.videolan.org/index.tr.html vlcplayer indiriyorsun bilgisayarina kuruyorsun.
sonra paslivlcplayer kompenanti var onu IDE programina kuruyorsun.
sonra internet explorer larda kameranin goruntusunu acmaya calisiyorsun zaten gerekli dosyalari bu arada bilgisayarina yuklenmek zorunda.
bir arkadasin onerisiyle avant browser kullaniyorum kamera goruntusu almada sorun yasamiyorum.
kamera goruntusu aldiktan sonra kameranin rtsp:// kodunu buluyorsun hangi kodu yazdiginda goruntu alabildigini bulman onemli
rtsp:// kodunu bulduktan sonra programinda paslibvlcplayer da bu kodla kamerani acip goruntu alabiliyorsun.
resim vb kayit islemleri yapabiliyorsun.
saygilar
Not: ONVIF device maneger diye bir program var ben rtsp:// kodunu bulmakta zorlandim sonra bu programi kurcalarken bunda buldum.
Ekmeğimi yazılımdan kazanmıyorum kendi halimde bir şeyler yapıyorum. 49 yaşında emekliyim.
İğne sokmadan yardımcı olacaksan başımın üstünde yerin var.
İğne sokmadan yardımcı olacaksan başımın üstünde yerin var.