Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Form Logomuz
(21-07-2018, Saat: 21:21)narkotik Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Sanırım logo DelphiFan'dan alınmış, ilk login olduğumda farketmiştim

Tersi bir durum olmuş olabilir mı?
O sitedeki logoyu gördüğümde site sahibi @r3n4m3 üyemize itafen bir yorum yazdım.
Kendisi de 05.02.2018'de bir cevap yazdı.
@"hyperxman" üyemizin de belirttiği gibi bizim logomuz 19.08.2016 tarihinde (5 nolu logo) bir anketle oluşturulmuştu.
internet arşivine bakarak da bu sorunun cevabını bulabilirsiniz;
DelphiCan logo-2016
https://web.archive.org/web/201612032349...an.com:80/
Diğer site logo-2017
https://web.archive.org/web/201704140021...com/forum/
Eminim kendisi (@r3n4m3 üyemiz) de bu konuda bir açıklama yapacaktır.
DelphiCan'dır!
Merhaba logo ben aldım buradan ama problem olmasın diye değiştridim şu anda değişik bir logo kullanıyoruz (bizim eski logolarımızdan). Geçici olarak tabiki daha iyi logo bulana kadar Wink
Ayrıca sistemimiz mybb'den xenforo ya geçiş yaptık daha sağlam forum (bağışlar kullanarak lisanslı olarak satın aldık)

Kolay gelsin
(22-07-2018, Saat: 11:38)r3n4m3 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Merhaba logo ben aldım buradan ama problem olmasın diye değiştridim şu anda değişik bir logo kullanıyoruz (bizim eski logolarımızdan). Geçici olarak tabiki daha iyi logo bulana kadar Wink
Ayrıca sistemimiz mybb'den xenforo ya geçiş yaptık daha sağlam forum (bağışlar kullanarak lisanslı olarak satın aldık)

Kolay gelsin

Yeni altyapı ile görünüm olarak sitenin eski havası yok. Bununla ilgili çalışma yapıyor musunuz?
(23-07-2018, Saat: 14:58)engerex Adlı Kullanıcıdan Alıntı:
(22-07-2018, Saat: 11:38)r3n4m3 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Merhaba logo ben aldım buradan ama problem olmasın diye değiştridim şu anda değişik bir logo kullanıyoruz (bizim eski logolarımızdan). Geçici olarak tabiki daha iyi logo bulana kadar Wink

Kolay gelsin

Yeni altyapı ile görünüm olarak sitenin eski havası yok. Bununla ilgili çalışma yapıyor musunuz?

Teşekkür ederim. havaya gerek yok sistem olarak mybbden daha iyidir sonuçta paralıdır satın aldık. Yavaş yavaş düzeltmeler yaparız artık
Yalnız site tasarımında bir yanda kitap diğer taraf da udemy çok alan kaplıyor ve esas kullanım alanını çok düşürüyor kanısındayım. En azından altlı üstlü yapılıp aktif alan arttırılabilir diye düşünüyorum.
Topluluk mopluluk yok :/
Aynen
(23-07-2018, Saat: 17:56)boreas Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Yalnız site tasarımında bir yanda kitap diğer taraf da udemy çok alan kaplıyor ve esas kullanım alanını çok düşürüyor kanısındayım.  En azından altlı üstlü yapılıp aktif alan arttırılabilir diye düşünüyorum.

(23-07-2018, Saat: 18:42)engerex Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Aynen

Üyelerimiz veli nimetimizdir. Smile Gerekli düzenlemeler yapılmıştır.
Görüş ve önerileriniz için teşekkür ederim.
DelphiCan'dır!
Bu hali çok daha güzel
Topluluk mopluluk yok :/
(23-07-2018, Saat: 17:29)r3n4m3 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:
(23-07-2018, Saat: 14:58)engerex Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Yeni altyapı ile görünüm olarak sitenin eski havası yok. Bununla ilgili çalışma yapıyor musunuz?

Teşekkür ederim. havaya gerek yok sistem olarak mybbden daha iyidir sonuçta paralıdır satın aldık. Yavaş yavaş düzeltmeler yaparız artık

Site yenilendiğinden daha iyi durumda, "son konular" gibi başlıklar siteyi dolu gösteriyor. Yalnız portal çalışması mesajı altındaki tuş altta kalmış, görmeyen olabilir ve resimde siteye bakımda havası veriyor. En azından bana o izlenimi verdi.
(12-02-2019, Saat: 21:14)engerex Adlı Kullanıcıdan Alıntı:
(23-07-2018, Saat: 17:29)r3n4m3 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Teşekkür ederim. havaya gerek yok sistem olarak mybbden daha iyidir sonuçta paralıdır satın aldık. Yavaş yavaş düzeltmeler yaparız artık

Site yenilendiğinden daha iyi durumda, "son konular" gibi başlıklar siteyi dolu gösteriyor. Yalnız portal çalışması mesajı altındaki tuş altta kalmış, görmeyen olabilir ve resimde siteye bakımda havası veriyor. En azından bana o izlenimi verdi.

Teşekkür ederim evet haklısınız altaki link biraz aşağıda kaldı dolaysıyla daha küçük ekranlarda görünmez oluyor. Arka planı değiştirdim şimdilik en azından üste kaldır. Forum ise evet biraz güncelledik işte zaman buldukça Big Grin

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Yeni Form Sunucumuz DelphiCan 0 3.113 03-02-2017, Saat: 09:57
Son Yorum: DelphiCan
  DelphiCan form hiti Fesih ARSLAN 8 8.215 21-12-2016, Saat: 11:14
Son Yorum: SimaWB
  Form yüklenmesi Hakkında Kostebech 6 8.329 03-10-2016, Saat: 16:41
Son Yorum: yhackup

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi