Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
FastReport "Sum" Fonksiyon Sorunu
#1
Merhabalar;

Sorunum şu yönde ben fastreport ile toplama yapmak istiyorum. Report Summary ile işlemi yaparken şu fonksiyonu kullanıyorum;


[SUM(<frxDBDataset1."Borc">,MasterData1)]



Lakin fonksiyon sonucu şu şekilde çıkıyor;

PrbXod.png


 Ben sonucun 1.010,00 ₺ şeklinde çıkması için ne yapmalıyım.

NOT: SQL ile "Money" tip tanımlıdır.
Teşekküler,
İyi çalışmalar.
Yazılım Topluluğumuz -> Tıklayın
Kişisel Tanıtım Sitem -> Tıklayın
20 y/o, sadece öğrenmeye odaklanmış, insancık..
WWW
Cevapla
#2
tasarım modunda iken nesne üzerindeki sağ tık yap, menüyü tam hatırlamıyorum, nesne sağ tık menüsünde format gibi bişi olmalı


https://www.fast-report.com/documentatio...atting.htm
Cevapla
#3
(16-08-2017, Saat: 22:22)meko Adlı Kullanıcıdan Alıntı: tasarım modunda iken nesne üzerindeki sağ tık yap, menüyü tam hatırlamıyorum, nesne sağ tık menüsünde format gibi bişi olmalı


https://www.fast-report.com/documentatio...ports).htm

 Çok teşekkürler hocam, adamın dibisiniz  Heart

  Tasarım modunda iken "Display Format" bölümüne girip ayarlamayı yaptıktan sonra sorun çözüldü.
Yazılım Topluluğumuz -> Tıklayın
Kişisel Tanıtım Sitem -> Tıklayın
20 y/o, sadece öğrenmeye odaklanmış, insancık..
WWW
Cevapla
#4
Tek Birim kullanıyorsan bu seçeneklerin dışında örnek olarak
tercihen " [SUM(<frxDBDataset1."Borc">,MasterData1)] TL " de kulllanbilirsin ..
Cevapla
#5
(17-08-2017, Saat: 13:37)gjamesbond Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Tek Birim kullanıyorsan bu seçeneklerin dışında  örnek olarak
tercihen  "   [SUM(<frxDBDataset1."Borc">,MasterData1)] TL " de kulllanbilirsin ..

 Hocam Oto ₺ birimine atıyor, öneriniz için teşekkürler Smile
Yazılım Topluluğumuz -> Tıklayın
Kişisel Tanıtım Sitem -> Tıklayın
20 y/o, sadece öğrenmeye odaklanmış, insancık..
WWW
Cevapla
#6
(17-08-2017, Saat: 17:03)hyperxman Adlı Kullanıcıdan Alıntı:
(17-08-2017, Saat: 13:37)gjamesbond Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Tek Birim kullanıyorsan bu seçeneklerin dışında  örnek olarak
tercihen  "   [SUM(<frxDBDataset1."Borc">,MasterData1)] TL " de kulllanbilirsin ..

 Hocam Oto ₺ birimine atıyor, öneriniz için teşekkürler Smile

Wink

(17-08-2017, Saat: 17:03)hyperxman Adlı Kullanıcıdan Alıntı:
(17-08-2017, Saat: 13:37)gjamesbond Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Tek Birim kullanıyorsan bu seçeneklerin dışında  örnek olarak
tercihen  "   [SUM(<frxDBDataset1."Borc">,MasterData1)] TL " de kulllanbilirsin ..

 Hocam Oto ₺ birimine atıyor, öneriniz için teşekkürler Smile

Wink
Diğer arkadaşlar yazmışlardı ben basit öneri sundum  Smile  o zaman daha da  açıklayıcı olalım


Ek Dosyalar Resimler
   
Cevapla
#7
(17-08-2017, Saat: 18:31)gjamesbond Adlı Kullanıcıdan Alıntı:
(17-08-2017, Saat: 17:03)hyperxman Adlı Kullanıcıdan Alıntı:  Hocam Oto ₺ birimine atıyor, öneriniz için teşekkürler Smile

Wink

(17-08-2017, Saat: 17:03)hyperxman Adlı Kullanıcıdan Alıntı:  Hocam Oto ₺ birimine atıyor, öneriniz için teşekkürler Smile

Wink
Diğer arkadaşlar yazmışlardı ben basit öneri sundum  Smile  o zaman daha da  açıklayıcı olalım

 Teşekkürler hocam  Big Grin
Yazılım Topluluğumuz -> Tıklayın
Kişisel Tanıtım Sitem -> Tıklayın
20 y/o, sadece öğrenmeye odaklanmış, insancık..
WWW
Cevapla


Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Delphi 10.3 Rest Debugger sorunu varyemez 4 163 31-05-2020, Saat: 01:36
Son Yorum: varyemez
  [Ödüllü Soru] Object türüne göre nesne üreten fonksiyon Abdullah ILGAZ 0 129 18-05-2020, Saat: 23:22
Son Yorum: Abdullah ILGAZ
  OrangeUI çoklu dil sorunu nguzeller 0 120 17-05-2020, Saat: 12:15
Son Yorum: nguzeller
  FastReport sayıyı yazıya çevirmek Mikdad 2 225 11-05-2020, Saat: 15:53
Son Yorum: adelphiforumz
  Port asılı kalma sorunu. seci20 2 189 10-05-2020, Saat: 04:12
Son Yorum: seci20



Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi