Yorumları: 2.160
Konuları: 260
Aktif Kullandığınız Delphi Sürümü:
Rep Puanı: 4.670 Uzman
(30-10-2017, Saat: 22:41)SimaWB Adlı Kullanıcıdan Alıntı: (30-10-2017, Saat: 21:55)hyperxman Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Hocam tebrikler, tek bir icon meseleleri kaldı o da olur inşaAllah, tabi benim isteğim belli o doğru cevap tiki gelmeli 
Kime göre doğru cevap? Birden fazla doğru cevap verilirse ne olacak?
Bence doğru cevap işareti olursa, sonradan konuyu okuyan insanlar sadece doğru olarak işaretlenmiş cevabı okurlar.
Birden fazla doğru cevap var ise, doğru olanları işaretlenir  en azından doğru olmayan cevapları okumakla zaman kaybedilmez.
Yorumları: 910
Konuları: 69
Rep Puanı: 8.494 Üstad
(31-10-2017, Saat: 09:28)yhackup Adlı Kullanıcıdan Alıntı: (30-10-2017, Saat: 22:41)SimaWB Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Kime göre doğru cevap? Birden fazla doğru cevap verilirse ne olacak?
Bence doğru cevap işareti olursa, sonradan konuyu okuyan insanlar sadece doğru olarak işaretlenmiş cevabı okurlar.
Birden fazla doğru cevap var ise, doğru olanları işaretlenir en azından doğru olmayan cevapları okumakla zaman kaybedilmez.
Birden fazla cevabın doğru olması durumunun gerçekleşmesi mümkün. Böyle bir durumda hali hazırda verdiğimiz rep puanları cevabın başlığının yanındaki bir yerde gösterilebilir...
YouTube Delphi Tips
"Mantıklı adam kendini dünyaya uyarlar; mantıksız adam ise dünyayı kendine uydurmakta inat eder. Bu nedenle, tüm ilerleme o inatçı adama bağlıdır." - George Bernard Shaw
Yorumları: 953
Konuları: 124
Rep Puanı: 6.383 Üstad
(30-10-2017, Saat: 12:28)boreas Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Gece modunu;
form istatistiklerindeki yenile butonu gibi bir butonla yapsak bir ampül resmi ya da ay / güneş gibi bir ikonla direk temayı değiştirebilsek kısmen daha kullanışlı olur kanısındayım.
Merhaba,
Dün itibariyle aktif edildi. Şuanda en üst menü üzerinde Portal - Arama - Üye Listesi - Takvim - Yardım menüsünün yanında Gündüz ve Gece seçimi yapılabiliyor. FontAwesome entegrasyonu sonrasında bahsi geçen ikonlu halini alacak ve tek butona düşürülecektir.
İyi günler.
Yorumları: 4.249
Konuları: 381
Rep Puanı: 17.135 Üstad
(31-10-2017, Saat: 09:33)Abdullah ILGAZ Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Merhaba,
Dün itibariyle aktif edildi. Şuanda en üst menü üzerinde Portal - Arama - Üye Listesi - Takvim - Yardım menüsünün yanında Gündüz ve Gece seçimi yapılabiliyor. FontAwesome entegrasyonu sonrasında bahsi geçen ikonlu halini alacak ve tek butona düşürülecektir.
İyi günler.
Merhaba,
Katkılarınızdan dolayı teşekkür ederim. Belirtmiş olduğunuz Gece ve Gündüz linkleri görünüyor, fakat tema değişmiyor. Formun alt kısmında değişiklik yaptığımda aktifleşiyor.
DelphiCan'dır!
Yorumları: 2.160
Konuları: 260
Rep Puanı: 4.670 Uzman
(31-10-2017, Saat: 09:33)Abdullah ILGAZ Adlı Kullanıcıdan Alıntı: (30-10-2017, Saat: 12:28)boreas Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Gece modunu;
form istatistiklerindeki yenile butonu gibi bir butonla yapsak bir ampül resmi ya da ay / güneş gibi bir ikonla direk temayı değiştirebilsek kısmen daha kullanışlı olur kanısındayım.
Merhaba,
İyi günler.
Eline sağlık , katkılarınızdan dolayı teşekkür ederiz.
Gece modu , zifiri karanlık olmasa daha mı iyi olur sanki ? birazcık aydınlatsak ?
Yorumları: 4.249
Konuları: 381
Rep Puanı: 17.135 Üstad
(31-10-2017, Saat: 09:51)yhackup Adlı Kullanıcıdan Alıntı: (31-10-2017, Saat: 09:33)Abdullah ILGAZ Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Merhaba,
İyi günler.
Gece modu , zifiri karanlık olmasa daha mı iyi olur sanki ? birazcık aydınlatsak ?
Hatta bir TrackBar olsa aydınlatma seviyesini biz ayarlasak daha iyi olur.
DelphiCan'dır!
Yorumları: 342
Konuları: 15
Rep Puanı: 2.715 Uzman
Merhaba,
Gece modunda "Delphi Kod Ekle" ve "Kod Biçimlendirme" butonlarında bulunan iconlar gözükmüyor.
(30-10-2017, Saat: 16:44)SimaWB Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Son Mesajlar bölümünde okunmamış mesajların font'u bold'u. Şimdi normale dönmüş sanırım.
İlk bakışta okunmamış mesajları ayırt etmek için çok işe yarıyordu. Tekrar Bold yapılabilir mi?
Merhaba,
ProStats eklentisi konfigürasyonlarının cache ayarlaması bulunmadığı için kalınlaştırma işini deneyebilmek için geçici olarak devre dışına almamız gerekecek gibi gözüküyor. Bu tarz meseleleri maintenance moduna alacağımız zaman düzenleyebiliriz. Liste başına bu maddeyi ekledim
(31-10-2017, Saat: 09:39)Fesih ARSLAN Adlı Kullanıcıdan Alıntı: (31-10-2017, Saat: 09:33)Abdullah ILGAZ Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Merhaba,
İyi günler.
Merhaba,
Katkılarınızdan dolayı teşekkür ederim. Belirtmiş olduğunuz Gece ve Gündüz linkleri görünüyor, fakat tema değişmiyor. Formun alt kısmında değişiklik yaptığımda aktifleşiyor.
Merhaba,
my_post_key için ekstra bir form birimi açmamız gerekiyor. Bu hususla ilgili bugfix için notları aldım. Bunu da listeye ekledik hocam.
(31-10-2017, Saat: 09:51)yhackup Adlı Kullanıcıdan Alıntı: (31-10-2017, Saat: 09:33)Abdullah ILGAZ Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Merhaba,
İyi günler.
Ben teşekkür ederim.
Uygun gördüğünüz bir hex kodu bulunuyorsa paylaşın, koyu değerlerle değişimini yapalım.
|