04-12-2017, Saat: 18:27
Birçok forumda konuların başında belirli bir kısmı gösterilir. Bizde ise tamamı gösteriliyor:

ve ekrana bile sığmayan devamı
(mad86 sana suç atmıyorum yanlış anlama
)
Bir forumda editörlük yaptığım zamanlarda anasayfamız portal tipindeydi ve sadece belirli bölümlerdeki (
üyelerin konu aöamadığı) konular anasayfaya geliyordu. Biz konunun portalda görünmesini istediğimiz kısmı bir kodun içine alıyorduk ( maalesef hatırlamıyorum)
MyBB forumda da oluyor mu bilmiyorum ki zaten kullanıcıların konuları portala düştüğü için bu kod ile düzenin sağlanmasının zor olduğunu düşünüyorum.
Portal sayfasının konuların sadece belirli bir kısmını gösterecek şekilde programlanması mümkün mü?

ve ekrana bile sığmayan devamı
(mad86 sana suç atmıyorum yanlış anlama
)Bir forumda editörlük yaptığım zamanlarda anasayfamız portal tipindeydi ve sadece belirli bölümlerdeki (
üyelerin konu aöamadığı) konular anasayfaya geliyordu. Biz konunun portalda görünmesini istediğimiz kısmı bir kodun içine alıyorduk ( maalesef hatırlamıyorum)
MyBB forumda da oluyor mu bilmiyorum ki zaten kullanıcıların konuları portala düştüğü için bu kod ile düzenin sağlanmasının zor olduğunu düşünüyorum.
Portal sayfasının konuların sadece belirli bir kısmını gösterecek şekilde programlanması mümkün mü?