Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 5/5 - 2 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Assembly Dili Eğitimi
Emeğinize sağlık Savaş hocam.
Konuyla ilgili başka bir Türkçe blog.
(13-12-2017, Saat: 00:21)ismailkocacan Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Emeğinize sağlık Savaş hocam.
Konuyla ilgili başka bir Türkçe blog.

Sağolun İsmail Bey.Blogdan haberdarım,takip ediyorum.
Herhangi bir basit problem, hakkında yeterince toplantı yapılarak, çözümsüz hale getirilebilir.
https://play.google.com/store/apps/developer?id=ONGUN
Uğur (uparlayan) Bey'in katkılarıyla  hem sayfa yapısı çok daha güzel oldu hem de içerik olarak daha da zenginleşti. Assembly Dili Eğitimi kitapçığının son haline ulaşmak için tıklayınız.Diğer arkadaşların da katkılarını bekliyoruz.
Herhangi bir basit problem, hakkında yeterince toplantı yapılarak, çözümsüz hale getirilebilir.
(02-01-2018, Saat: 16:57)savasabd Adlı Kullanıcıdan Alıntı:
Uğur (uparlayan) Bey'in katkılarıyla  hem sayfa yapısı çok daha güzel oldu hem de içerik olarak daha da zenginleşti. Assembly Dili Eğitimi kitapçığının son haline ulaşmak için tıklayınız.Diğer arkadaşların da katkılarını bekliyoruz.

Ellerinize sağlık. Çok güzel olmuş...
Teşekkürler
Elinize sağlık
Topluluk mopluluk yok :/
Katkılarınız ve emekleriniz için teşekkür ederiz Savaş Bey.
Bu arada mizanpaj, yeni çıkaracağımız Delphi Kitabı (Tüm Platformlar için Hızlı Uygulama Geliştirme) ile %90 benzerlik gösteriyor. 
Bu vesile ile mizanpajı da beğenilerinize sunmuş olalım. Savaş Bey'in bu kaynağı, kitabımız için bir göz aşinalığı oluşturacaktır. 
Şimdiden söyleyeyim çalıntı değildir. Mizanpaj işlemi tamamen Uğur Bey (uparlayan)'in titiz çalışmaları ile ortaya çıkan bir emektir. 
Bu vesile ile buradan Uğur Bey'de tekrar teşekkürlerimi sunuyorum.
DelphiCan'dır!
Tüm arkadaşlara değerli yorumları için teşekkürler.Uğur Bey'e ayrıca teşekkürler hem bu kaynağa hem de Fesih Bey'in kitabına yaptığı katkılar ve çok faydalandığım değerli makaleleri için.
(02-01-2018, Saat: 17:30)Fesih ARSLAN Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Katkılarınız ve emekleriniz için teşekkür ederiz Savaş Bey.
Bu arada mizanpaj, yeni çıkaracağımız Delphi Kitabı (Tüm Platformlar için Hızlı Uygulama Geliştirme) ile %90 benzerlik gösteriyor. 
Bu vesile ile mizanpajı da beğenilerinize sunmuş olalım. Savaş Bey'in bu kaynağı, kitabımız için bir göz aşinalığı oluşturacaktır. 
Şimdiden söyleyeyim çalıntı değildir. Mizanpaj işlemi tamamen Uğur Bey (uparlayan)'in titiz çalışmaları ile ortaya çıkan bir emektir. 
Bu vesile ile buradan Uğur Bey'de tekrar teşekkürlerimi sunuyorum.

Teşekkür ederim, Mizanpaj dışında Savaş Bey'in kitapcığına bir kaç yazımı da ekledim.

(02-01-2018, Saat: 18:11)savasabd Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Tüm arkadaşlara değerli yorumları için teşekkürler. Uğur Bey'e ayrıca teşekkürler hem bu kaynağa hem de Fesih Bey'in kitabına yaptığı katkılar ve çok faydalandığım değerli makaleleri için.

Teşekkür ederim, hem yardım etmek hem de yardım almak benim için bir onur vesilesidir.
YouTube Delphi Tips
"Yaşlanarak değil, yaşayarak tecrübe kazanılır. Zaman insanları değil, armutları olgunlaştırır" Peyami Safa
Elinize sağlık Uğur bey, Savaş beyin kıymetli paylaşımını daha güzel bir seviye taşıdığınız için.

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi