09-09-2016, Saat: 12:47
(09-09-2016, Saat: 10:39)yhackup Adlı Kullanıcıdan Alıntı:(09-09-2016, Saat: 10:36)Fesih ARSLAN Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Açıksa kapatın yeniden başlatın demek istemiş.
Fakat Mydac dışında bir componetim yok ki ve kurulum yapıldıktan bir kaç gün sonra bunlar olmaya başladı. ilk bir kaç gün sıkıntı yoktu sanki onlarla ilgili değil gibi, tekrar kaldırıp yüklemekte istemiyorum
Kaldırmayı denediğimde de yanıt vermiyor durumuna düştü![]()
Bir uygulamanın "Yanıt Vermiyor" durumuna düşmesi; onun gerçekten de yanıt vermediği anlamına gelmiyor. İşletim sistemi, bir pencereye gönderilen mesajların 5 saniye boyunca tüketilemediğini görür ise, ilgili pencereyi Ghost yani hayalet olarak ayarlar. Bu durumda da biz pencereyi yanıt vermiyor olarak görürüz. Oysa ilgili pencereye ait thread arka planda mesaj kuyruğunun 5 saniye boyunca tüketilmesine mani olan bir kod çalıştırıyor olabilir. Bunu basitçe test edebilirsiniz. Yeni bir proje açıp üstüne bir button atın ve altına 10 saniye bekleme kodu koyun. Ardından da formun sağına soluna tıklamaya ya da formu taşımaya çalışın, kısa bir müddet sonra formun yanıt vermediğini göreceksiniz. Ama 10 saniyelik bekleme kodunun bitmesine müteakip, her şey düzelecek , çünkü mesaj kuyruğundaki mesajlar okunmaya başlanacak.
Mal sahibi, mülk sahibi
Hani bunun ilk sahibi ?
Mal da yalan mülk de yalan
Var biraz da sen oyalan...
Hani bunun ilk sahibi ?
Mal da yalan mülk de yalan
Var biraz da sen oyalan...