Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Parametrik sorgu
#11
@klavye kullandığın query nesnesinde belki paramCheck diye bir property vardır. O şekilde halledebilirsin belki mssql sdac'ta var mesela ParamCheck isminde bir property.
İmam Süleyman Yakub <--> Molla Mustafa Mansur
Evlatlarım!
Cismanımız TÜRK ruhumuz ise İSLAM.
Bu yolda daim olalım her an.
Cevapla
#12
Şimdi kontrol ettim kullandıgım bilesen setinde query bileseninde paramcheck mevcut. Dataset bileseninde ne yazikki yok.
Teşekkürler.
Cevapla
#13
Sanırım bir bugmus ve yanlis ceviri yapmadiysam 3.01 surumunden sonra duzeltilmis. Ben denemeleri 2.5 surumunde yapmistim.
3.01 de deneme imkanim olmadi.
Cevapla
#14
(19-12-2018, Saat: 15:47)klavye Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Sanırım bir bugmus ve yanlis ceviri yapmadiysam 3.01 surumunden sonra duzeltilmis. Ben denemeleri 2.5 surumunde yapmistim.
3.01 de deneme imkanim olmadi.

bende onu anlatmaya çalışmıştım Smile
Cevapla
#15
(20-12-2018, Saat: 21:40)forumcuali Adlı Kullanıcıdan Alıntı:
(19-12-2018, Saat: 15:47)klavye Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Sanırım bir bugmus ve yanlis ceviri yapmadiysam 3.01 surumunden sonra duzeltilmis. Ben denemeleri 2.5 surumunde yapmistim.
3.01 de deneme imkanim olmadi.

bende onu anlatmaya çalışmıştım Smile

Kusura bakmayın @forumcuali  yogunluktan hizla okuyunca gozumden kacmis o kismi.
Cevapla


Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
Thumbs Up iki tablodan iç içe sorgu problemi (sorun çözüldü) baloglurecep 16 1.104 16-04-2020, Saat: 02:04
Son Yorum: pro_imaj
  Firebird Pivot Sorgu klavye 6 2.764 14-08-2018, Saat: 22:39
Son Yorum: anemos



Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi