Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 5/5 - 2 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Kredi Kartı İle Ödeme Alma
#11
(26-12-2018, Saat: 20:51)mcuyan Adlı Kullanıcıdan Alıntı: yanlış hatırlamıyorsam unigui'nin de paypal diye bi örneği vardı..

Bilgi için teşekkür ederim.
İnceleyeceğim.
Amaç, bilginin de/aklın da zekat'ını vermek.
Cevapla
#12
Merhaba,

Bu konuda bir web arayüzü üzerinden sanal pos entegrasyonu yaparak oraya POST edebilir ve ilgili bilgileri okuyabilirsiniz. Anlaşmalı olduğunuz bankadan sanal pos entegrasyonu için örnek kodları talep ederseniz size iletirler. Responsive tasarım ile bir TWebBrowser içerisinde hızlı bir şekilde bu sorunu giderebilirsiniz. Eğer .Net tabanında bir servis yazarsanız ve bu servisi projenize implement ederseniz o şekilde de kullanabilirsiniz.

Unutmayın, gereken banka yanıt kodlarının ve işlemlerinin sizi sıkıntıya düşürmemesi için kesinlikle her seferinde bir yerde tutun.
Cevapla
#13
(27-12-2018, Saat: 17:39)Abdullah ILGAZ Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Merhaba,

Bu konuda bir web arayüzü üzerinden sanal pos entegrasyonu yaparak oraya POST edebilir ve ilgili bilgileri okuyabilirsiniz. Anlaşmalı olduğunuz bankadan sanal pos entegrasyonu için örnek kodları talep ederseniz size iletirler. Responsive tasarım ile bir TWebBrowser içerisinde hızlı bir şekilde bu sorunu giderebilirsiniz. Eğer .Net tabanında bir servis yazarsanız ve bu servisi projenize implement ederseniz o şekilde de kullanabilirsiniz.

Unutmayın, gereken banka yanıt kodlarının ve işlemlerinin sizi sıkıntıya düşürmemesi için kesinlikle her seferinde bir yerde tutun.

Teşekkür ederim paylaşımınız için.
Amaç, bilginin de/aklın da zekat'ını vermek.
Cevapla
#14
Merhabalar,

Cevaplar verilmiş ama yine de yazmak istedim. Bu durum mümkün. Günümüzde API'ler gelişmeye başladı. API'ler olsun veya farklı dillerin birbiri ile optimizasyonu sonucunda rahatça işlemlerinizi yapabiliyorsunuz. Burada tek takılmanız gereken nokta kullanıcının bilgileri girmesi için güvenilir bir ekran tasarlamak. Şahsen çevrem (yazılımcı olmayanlar) bu duruma çok önem veriyor; ödeme ekranı önemli bir husus bu konuda.

İyi çalışmalar.
Yazılım Topluluğumuz -> Tıklayın
Kişisel Tanıtım Sitem -> Tıklayın
20 y/o, sadece öğrenmeye odaklanmış, insancık..
WWW
Cevapla
#15
(27-12-2018, Saat: 19:11)Halil Han Badem Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Merhabalar,

Cevaplar verilmiş ama yine de yazmak istedim. Bu durum mümkün. Günümüzde API'ler gelişmeye başladı. API'ler olsun veya farklı dillerin birbiri ile optimizasyonu sonucunda rahatça işlemlerinizi yapabiliyorsunuz. Burada tek takılmanız gereken nokta kullanıcının bilgileri girmesi için güvenilir bir ekran tasarlamak. Şahsen çevrem (yazılımcı olmayanlar) bu duruma çok önem veriyor; ödeme ekranı önemli bir husus bu konuda.

İyi çalışmalar.

Paylaşımınız için teşekkürler.
Amaç, bilginin de/aklın da zekat'ını vermek.
Cevapla
#16
Merhabalar,
Soracağım konuda benzer olduğu için yeni bir baslik acmak istemedim. Delphi ile Halkbank sanal pos entegrasyonu yapan oldu mu acaba?
Teşekkürler.
Cevapla
#17
(18-06-2020, Saat: 21:01)klavye Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Merhabalar,
Soracağım konuda benzer olduğu için yeni bir baslik acmak istemedim. Delphi ile Halkbank sanal pos entegrasyonu yapan oldu mu acaba?
Teşekkürler.

Merhaba,
Daha önce açılan bir konu başlığı altında,  cevap yazmıştım.
Birçok online ödeme burada belirttiğim yöntemle yapılıyor.
While true do; Hayat döngüsü, kısır değildir! Yapılan bir yanlış, o döngünün dışına çıkmanızı sağlayacaktır.
WWW
Cevapla
#18
(18-06-2020, Saat: 21:11)Fesih ARSLAN Adlı Kullanıcıdan Alıntı:
(18-06-2020, Saat: 21:01)klavye Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Merhabalar,
Soracağım konuda benzer olduğu için yeni bir baslik acmak istemedim. Delphi ile Halkbank sanal pos entegrasyonu yapan oldu mu acaba?
Teşekkürler.

Merhaba,
Daha önce açılan bir konu başlığı altında,  cevap yazmıştım.
Birçok online ödeme burada belirttiğim yöntemle yapılıyor.

Cevabınız için tesekkur ederim Fesih bey. Yapmak istedigim ara firmalar kullanmadan dogrudan bankanin sanal pos servisi ile islem yapmak. Sanırım bir cok firma NestPay denilen bir odeme sistemi kullaniyor. onun icin de bir çok bankanin calisma sekli ayni gibi. Php ile yazilmis ornekler gordum banka parametresini degistirmek bile yetiyor gorunuyor.
Cevapla
#19
(18-06-2020, Saat: 21:58)klavye Adlı Kullanıcıdan Alıntı:
(18-06-2020, Saat: 21:11)Fesih ARSLAN Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Merhaba,
Daha önce açılan bir konu başlığı altında,  cevap yazmıştım.
Birçok online ödeme burada belirttiğim yöntemle yapılıyor.

Cevabınız için tesekkur ederim Fesih bey. Yapmak istedigim ara firmalar kullanmadan dogrudan bankanin sanal pos servisi ile islem yapmak. Sanırım bir cok firma NestPay denilen bir odeme sistemi kullaniyor. onun icin de bir çok bankanin calisma sekli ayni gibi. Php ile yazilmis ornekler gordum banka parametresini degistirmek bile yetiyor gorunuyor.

@klavye  Piyasadaki firmalar ödeme alma hizmetlerini web sitelerine taşıma konusunda bu sıralar çok hevesliler. Benden de bu konuda talep eden oluyor.
Unigui tarafında bir çözüm geliştirilse ben ve forumda tanıdığım birkaç arkadaşın satın alabileceğini söyleyebilirim.

Böyle bir niyetiniz varsa projeyi forumda katılacak başka arkadaşta varsa el birliğiyle geliştirebiliriz. Yada siz geliştirin biz sizden satın alalım.  

*Hep vurguladığım konu; Bu forumda çok değerli çözüm üreten çok fazla kişi var, bu kişiler çözümlerini istedikleri gibi satamıyorlar, bizlerinde bu çözümlerden haberi olmuyor. Ücretle çözümlerin/kodların satılması hepimiz açısından çok faydalı olacağı aşikardır.

İyi çalışmalar.
Cevapla
#20
(18-06-2020, Saat: 22:58)pro_imaj Adlı Kullanıcıdan Alıntı:
(18-06-2020, Saat: 21:58)klavye Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Cevabınız için tesekkur ederim Fesih bey. Yapmak istedigim ara firmalar kullanmadan dogrudan bankanin sanal pos servisi ile islem yapmak. Sanırım bir cok firma NestPay denilen bir odeme sistemi kullaniyor. onun icin de bir çok bankanin calisma sekli ayni gibi. Php ile yazilmis ornekler gordum banka parametresini degistirmek bile yetiyor gorunuyor.

@klavye  Piyasadaki firmalar ödeme alma hizmetlerini web sitelerine taşıma konusunda bu sıralar çok hevesliler. Benden de bu konuda talep eden oluyor.
Unigui tarafında bir çözüm geliştirilse ben ve forumda tanıdığım birkaç arkadaşın satın alabileceğini söyleyebilirim.

Böyle bir niyetiniz varsa projeyi forumda katılacak başka arkadaşta varsa el birliğiyle geliştirebiliriz. Yada siz geliştirin biz sizden satın alalım.  

*Hep vurguladığım konu; Bu forumda çok değerli çözüm üreten çok fazla kişi var, bu kişiler çözümlerini istedikleri gibi satamıyorlar, bizlerinde bu çözümlerden haberi olmuyor. Ücretle çözümlerin/kodların satılması hepimiz açısından çok faydalı olacağı aşikardır.

İyi çalışmalar.
Merhaba,
unigui tarafında satın alma işlemini gerçekleştirmiştim.
Tabi PHP ile. Standart PHP kodlarına parametre gönderip gelen sonuca göre kullanıcıya gösterim sağlıyordum.
https://github.com/halilhanbadem/uniGUIdemo_Eticaret
Burada cevabı nasıl alıp, göndereceğinizi anlattığım bir repo mevcut. İşinize yarayabilir  Shy
Not: Ödeme sistemi sanal olarak oluşturdum, yani hayali. Siz PHP kodlarına göre düzenlemeyi kolayca yapabilirsiniz.
Yazılım Topluluğumuz -> Tıklayın
Kişisel Tanıtım Sitem -> Tıklayın
20 y/o, sadece öğrenmeye odaklanmış, insancık..
WWW
Cevapla


Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Problem - ZKTeco Cihazlardan Anlık Veri Alma mad85 1 117 04-07-2020, Saat: 14:06
Son Yorum: SimaWB
  Webcam görüntü alma Nese 4 214 02-07-2020, Saat: 21:38
Son Yorum: Nese
  Event Alerter İle Son kaydedilen veriyi alma eyln 7 955 18-02-2020, Saat: 13:31
Son Yorum: esistem
  WebDav ile Yandex Diskten Klasör ve Dosya Listesi Alma theSinan 2 531 13-02-2020, Saat: 19:58
Son Yorum: theSinan
  indy IdTCPServer1 data alma problemi lazarus sadikacar60 3 770 24-01-2020, Saat: 16:34
Son Yorum: sadikacar60



Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi