Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
DBGrid sütun isimlerini dosyada saklama
#6
dbgrid1.columns.savetofile('c:\ALANLAR.txt');
komutu caption larıda kaydeder zaten ayrıca bişi yapmanıza gerek yoktur.
WWW
Cevapla


Bu Konudaki Yorumlar
DBGrid sütun isimlerini dosyada saklama - Yazar: OZCANK - 08-01-2019, Saat: 00:36
Form da Komut Çalıştırma. - Yazar: CesuR - 08-01-2019, Saat: 00:54
Cvp: Form da Komut Çalıştırma. - Yazar: OZCANK - 08-01-2019, Saat: 07:38
Form da Komut Çalıştırma. - Yazar: esistem - 08-01-2019, Saat: 18:10
Cvp: Form da Komut Çalıştırma. - Yazar: OZCANK - 10-01-2019, Saat: 04:28
Form da Komut Çalıştırma. - Yazar: esistem - 10-01-2019, Saat: 08:48
Cvp: Form da Komut Çalıştırma. - Yazar: OZCANK - 10-01-2019, Saat: 12:49
Cvp: Form da Komut Çalıştırma. - Yazar: klavye - 10-01-2019, Saat: 15:02
Cvp: Form da Komut Çalıştırma. - Yazar: OZCANK - 10-01-2019, Saat: 16:56
DBGrid sütun isimlerini dosyada saklama - Yazar: esistem - 10-01-2019, Saat: 13:25

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  DbGrid To Excel & DataSet To Excel yhackup 18 5.169 26-05-2020, Saat: 21:12
Son Yorum: onur balkan
  Delphi7 DBGrid'e sağ tık yaparak form açmak batuhann 6 430 18-04-2020, Saat: 22:17
Son Yorum: denizfatihi
  DBGrid Hücre Kontrolü OZCANK 16 1.090 03-04-2020, Saat: 17:36
Son Yorum: OZCANK
Photo cxgrid sütun filtereleme akuyumcu63 3 452 20-02-2020, Saat: 14:58
Son Yorum: Ahmet İPEKÇİ
  Dbgrid Kolonlar arasında ENTER tuşu ile dolaşma Bay_Y 5 672 26-12-2019, Saat: 10:05
Son Yorum: Bay_Y



Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi