15-01-2019, Saat: 08:37
(Son Düzenleme: 15-01-2019, Saat: 08:40, Düzenleyen: TescilsizUzman.)
(15-01-2019, Saat: 08:12)mcgrns Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Öncelikle merhabalar İnşaat Mühendisiyim ve yüksek lisansta seçmeli derste matematiksel modelleme isimli ders tek seçenek olarak önümüze sürüldü. Verilen ödevden zerre bir şey anlamadım vizem zaten kötüydü. Ve bende bu forumları araştırdım. Size öncelikle şunu söylemek isterim eğer yardımcı olmayacaksanız konuya neden yorum yapıyorsunuz? Kardeşimin önceki gün paylaştığı 1. soruydu ve bir başka forumda da yardım istemek için yazdığımız konuyu direk kopyalamış ve alıntı yapıldığı için konu kapatıldı. O da ödevin bir başka sorusuydu ve diğer forumda YARDIMCI OLMAK İSTEYEN ARKADAŞLAR sağolsun YORUM YAPTILAR ve soruyu çözümüne ulaştırdım. Ayrıca öğrenmeye ve anlamayada çalışıyorum hazıra konmuyorum. Buraya da diğer bir örneği atmak istedim ve bunda bir mahsur olsaydı zaten konuyu kapatırlardı. Buraya bunları soramıyorsak bileyim bir daha sormam. Benzer konuları 2 ayrı kişinin açması yasak ise kusurumuza bakmayın. Yardımcı olan narkotik nickname li arkadaşa çok ama çok teşekkür ediyorum.
Merhaba,
Platformumuza hoş geldiniz.
Cevap beklediğiniz bir konu altında bu tip tartışmaların olması, konuyu değersizleştiriyor. Bu tip tartışmalar için Muhabbet Olsun bölümünde bir konu açılmalı ve tartışmaya konu olan yorum veya kullanıcı referans verilerek bir sonuca varılmalıdır.
DelphiCan, diğer platformlara göre daha samimi, daha içten, daha yardımsever ve kalitelidir. Bu kalite ve huzur ortamını sabote edecek potansiyele sahip hiç bir konu veya üyeye fırsat vermeyiz.
Az konu, az üye fakat daha huzurlu ve daha kaliteli içeriklerin üretilmesini bekliyoruz.
Açtığınız/açacağınız konulara gösterdiğiniz özen, sizin bu sorununuzun ciddiyetini ortaya koymaktadır. Düzenli bir konu ve detaylı anlatım her araştırmacının hoşuna gidecektir. Bu tip konulara genelikle katılım fazla olur.
Düzensiz, anlamsız veya karma anlatım/alıntılardan oluşan bir içeriği önce çözme, sonra anlamaya çalışma ve buna cevap vermeyle kimsenin zaman ayıracağını sanmıyorum.
Bu konuya artık bu tip (benim yaptığım gibi

Konuya, yalnızca konu ile ilgili olan yorumların yapılmasını bekliyoruz.
İlgi ve anlayışınız için teşekkür ederim.
DelphiCan'dır!