26-02-2019, Saat: 18:46
Gexpert in de var hocam kod formatter. Bilginiz olsun
CTRL + D
|
26-02-2019, Saat: 18:46
Gexpert in de var hocam kod formatter. Bilginiz olsun
(26-02-2019, Saat: 18:38)ahmetb Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Show Confirmation false true yapıyorum Bu işlemi denediğiniz sırada, kodunuz derlenebilir durumda olmayabilir mi ![]() Linkteki Formatter Profiles bölümüne bakabilir misiniz. İlgili profilizi seçip tekrar uyguladıktan sonra IDE'yi yeniden başlatıp dener misiniz ![]()
13-02-2021, Saat: 12:14
Merhaba,
Konuyu mezarından çıkartmış olacağım ama çözümünü hak eden bir konu ; Yukarıdaki belirtilen öneriler tamamen IDE odaklı yani genele hitaben idi. Halbuki sorun proje bazlı. Başka bir yeni proje açıp CTRL + D kombinasyonunu kullandığınızda herhangi bir sorun olmadığını görürsünüz. Sorun sadece bahsi geçen projede. Bu durumda iki çözüm var ; - Pas dosyalarının isimlerini değiştirip yeniden eski ismine getirmek : Bu geçici çözüm çünkü projeyi kapatıp açtığınızda tekrar etmeniz gerekecek. - Proje dosyasını yenilemek : Bu yorumu yazmaktaki amacım da bu idi. Sorun proje dosyasından kaynaklı olsa gerek çünkü yeni projeye taşıma işleminden sonra artık CTRL + D kombinasyonu sorunsuz çalışır oldu. Sonunda bu illetten kurtulduğuma çok sevindim. ![]()
Udemy : Delphi ile görsel eğitim
|
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konu ile Alakalı Benzer Konular | |||||
Konular | Yazar | Yorumlar | Okunma | Son Yorum | |
Shift+Ctrl+C sorunu [ÇÖZÜLDÜ] | woywod | 5 | 306 |
22-02-2021, Saat: 20:44 Son Yorum: woywod |
|
dbgrind ctrl del delphi disable | erdogan | 7 | 3.460 |
04-05-2018, Saat: 22:09 Son Yorum: mcuyan |