Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Daire Şeklinde Progressbar
#1
Merhabalar,

Daire Şeklinde Progressbar yapan uğraşan oldu mu ?
WWW
Cevapla
#2
Merhaba,

Bileşen paketleri mevcut

FMX için;
1- https://github.com/zhaoyipeng/FMXComponents 
FMXCircleScoreIndicator.gif

2-https://bitbucket.org/gmurt/kscomponents


VCL için;
1-http://www.almdev.com/ StyleControl (ücretli)

scgp_c3.png
Cevapla
#3
Sadece görsellik kısmıyla ilgileniyorsanız ;

https://github.com/uparlayan/Graphics32_RBC

Graphics32RBC.png?raw=true

YouTube Delphi Tips

"Yaşlanarak değil, yaşayarak tecrübe kazanılır. Zaman insanları değil, armutları olgunlaştırır" P.Safa
WWW
Cevapla
#4
tms veya devexpress kullanıyor isen ikisisnde dairesel progress bar örnekleri mevcut
Cevapla
#5
@uparlayan hocam yeri gelmişken bu componenti delphi 2010 a yükleyebiliyormuyuz...veya 2010 verisyonu varmı
Cevapla
#6
(10-04-2019, Saat: 14:57)forumcuali Adlı Kullanıcıdan Alıntı: @uparlayan  hocam yeri gelmişken bu componenti delphi 2010 a yükleyebiliyormuyuz...veya 2010 verisyonu varmı

Bende 2010 olmadığı için yüklemeyi denemedim, sanırım test etmek size kaldı Smile

YouTube Delphi Tips

"Yaşlanarak değil, yaşayarak tecrübe kazanılır. Zaman insanları değil, armutları olgunlaştırır" P.Safa
WWW
Cevapla
#7
1 saat içinde son halini github'a atarım

YouTube Delphi Tips

"Yaşlanarak değil, yaşayarak tecrübe kazanılır. Zaman insanları değil, armutları olgunlaştırır" P.Safa
WWW
Cevapla
#8
(10-04-2019, Saat: 13:30)uparlayan Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Sadece görsellik kısmıyla ilgileniyorsanız ;

https://github.com/uparlayan/Graphics32_RBC

Graphics32RBC.png?raw=true

Vuaaavv Harika olmuş
WWW
Cevapla
#9
@Tuğrul HELVACI 'nın eli değdi Smile Ondandır güzelliği...

YouTube Delphi Tips

"Yaşlanarak değil, yaşayarak tecrübe kazanılır. Zaman insanları değil, armutları olgunlaştırır" P.Safa
WWW
Cevapla
#10
Bunu tahmin etmemiştim Smile... denedim hocam.

graphics32 ve GR32PNG bir problem çıkmadı lakin Graphics32_RBC yüklemeye kalktığımda ilk önce " vcl. ...." ve "system. ..." şeklindeki tanımlarda hat verdi. Onları  düzeltim bu seferde kod kullanımındaki farklılıklardan -sanırım-  hat verdi.
mesela

type
 TPiOfsetTipi = (Pi_0, Pi_90, Pi_180, Pi_270);
 TPiOfsetTipi_Helper = record helper for TPiOfsetTipi
   public
     function ToSingle: Single;
 end;


burda [DCC Error] GR32_Rubicube_Utils.pas(47): E2474 Record type required hatsı veriyor...


Result := []; yazan yerlerde de  [DCC Error] GR32_Rubicube_Utils.pas(151): E2010 Incompatible types: 'TArrayOfArrayOfFloatPoint' and 'Set' hatası alıyorum

sanırım 2010 da system.SysUtils çok farklı işleyişi var

kısaca beni aştı....Smile
Cevapla


Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  123****89 şeklinde maskeleme Pervane 5 1.582 17-05-2019, Saat: 11:41
Son Yorum: frmman
  klasörde bulunan dosyaları slide şeklinde oynatma Bay_Y 4 1.959 23-03-2018, Saat: 09:51
Son Yorum: Bay_Y
  Bind Visually (ProgressBar,TrackBar) yhackup 2 1.617 14-11-2017, Saat: 07:37
Son Yorum: yhackup
  Grid'den kayıt eklemek istediğimde autoincrement olan alanın boş şeklinde hata vermes burakb44 1 1.341 30-10-2017, Saat: 22:26
Son Yorum: burakb44
  AdoQuery içinde progressbar kullanımı hakkında emrekilinc1984 2 2.708 06-11-2016, Saat: 00:33
Son Yorum: emrekilinc1984



Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi