Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
DBGrid Detay Gösterilmesi.
#4
Master - Detail konusuna bakmanı öneririm. Bunu devexpress , tms gibi gridler ile kolayca çözebilirsin.

burada örneği var :
https://www.devexpress.com/Support/Cente...le-project
Cevapla


Bu Konudaki Yorumlar
DBGrid Detay Gösterilmesi. - Yazar: OZCANK - 12-04-2019, Saat: 04:49
Cvp: DBGrid Detay Gösterilmesi. - Yazar: FiRewaLL - 12-04-2019, Saat: 08:43
DBGrid Detay Gösterilmesi. - Yazar: mrmarman - 12-04-2019, Saat: 08:53
DBGrid Detay Gösterilmesi. - Yazar: emrgln - 12-04-2019, Saat: 09:16
DBGrid Detay Gösterilmesi. - Yazar: mrmarman - 12-04-2019, Saat: 09:32
DBGrid Detay Gösterilmesi. - Yazar: adelphiforumz - 12-04-2019, Saat: 09:44
DBGrid Detay Gösterilmesi. - Yazar: mcuyan - 12-04-2019, Saat: 12:13
DBGrid Detay Gösterilmesi. - Yazar: mrmarman - 12-04-2019, Saat: 12:27
DBGrid Detay Gösterilmesi. - Yazar: FiRewaLL - 12-04-2019, Saat: 18:31
Cvp: DBGrid Detay Gösterilmesi. - Yazar: OZCANK - 15-04-2019, Saat: 06:50

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  DbGrid To Excel & DataSet To Excel yhackup 18 5.115 26-05-2020, Saat: 21:12
Son Yorum: onur balkan
  Delphi7 DBGrid'e sağ tık yaparak form açmak batuhann 6 419 18-04-2020, Saat: 22:17
Son Yorum: denizfatihi
  DBGrid Hücre Kontrolü OZCANK 16 1.078 03-04-2020, Saat: 17:36
Son Yorum: OZCANK
  Dbgrid Kolonlar arasında ENTER tuşu ile dolaşma Bay_Y 5 661 26-12-2019, Saat: 10:05
Son Yorum: Bay_Y
  DbGrid deki Kolon içindeki veri arama Esrefhan 4 846 13-12-2019, Saat: 23:30
Son Yorum: Esrefhan



Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi