Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
DBGrid Detay Gösterilmesi.
#5
@emrgln zaten @OZCANK  master detail ile hallettiğini uygulama şekliyle ifade etmiş.

Detail kısmını sürekli değil de bir button aracılığıyla göstermek istemiş.

Önerinizde de aslında haklısınız, belirttiğiniz bileşenlerde bu tip button özellikleri barındırılıyor. Ücretsiz çözümleri paylaştık, sizinki de iyi birer alternatif.
Saygılarımla
Muharrem ARMAN

guplouajuixjzfm15eqb.gif


Cevapla


Bu Konudaki Yorumlar
DBGrid Detay Gösterilmesi. - Yazar: OZCANK - 12-04-2019, Saat: 04:49
Cvp: DBGrid Detay Gösterilmesi. - Yazar: FiRewaLL - 12-04-2019, Saat: 08:43
DBGrid Detay Gösterilmesi. - Yazar: mrmarman - 12-04-2019, Saat: 08:53
DBGrid Detay Gösterilmesi. - Yazar: emrgln - 12-04-2019, Saat: 09:16
DBGrid Detay Gösterilmesi. - Yazar: mrmarman - 12-04-2019, Saat: 09:32
DBGrid Detay Gösterilmesi. - Yazar: adelphiforumz - 12-04-2019, Saat: 09:44
DBGrid Detay Gösterilmesi. - Yazar: mcuyan - 12-04-2019, Saat: 12:13
DBGrid Detay Gösterilmesi. - Yazar: mrmarman - 12-04-2019, Saat: 12:27
DBGrid Detay Gösterilmesi. - Yazar: FiRewaLL - 12-04-2019, Saat: 18:31
Cvp: DBGrid Detay Gösterilmesi. - Yazar: OZCANK - 15-04-2019, Saat: 06:50

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  DbGrid To Excel & DataSet To Excel yhackup 18 5.077 8 saat önce
Son Yorum: onur balkan
  Delphi7 DBGrid'e sağ tık yaparak form açmak batuhann 6 405 18-04-2020, Saat: 22:17
Son Yorum: denizfatihi
  DBGrid Hücre Kontrolü OZCANK 16 1.057 03-04-2020, Saat: 17:36
Son Yorum: OZCANK
  Dbgrid Kolonlar arasında ENTER tuşu ile dolaşma Bay_Y 5 656 26-12-2019, Saat: 10:05
Son Yorum: Bay_Y
  DbGrid deki Kolon içindeki veri arama Esrefhan 4 840 13-12-2019, Saat: 23:30
Son Yorum: Esrefhan



Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi