Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
.Net servis, nesne tipi parametre alan metod ...
#1
Arkadaşlar, .Net ile yazılmış ve lokalde çalışan bir JSON WEB servis var. (Vega E-Fatura sistemi).
Bu servisin metodları class tipinde parametre alıyor. Sonucu JSON olarak dönüyor.

Delphi' den JSON nesnesiyle parametre olarak text gönderdiğimde hata vermiyor ama parametreyi de okuyamıyor.
Bir şekilde, herhangi bir ek referans kullanmadan, Delphi' den bu servis metodu çağrılabilir mi ?
Hiçbir mal sizin değil, neyi bölüşemiyorsunuz ?
Hiçbir can sizin değil, niye dövüşüyorsunuz ?

Hz. Mevlana
Cevapla
#2
çağrılabilir. sonuçta web servise giden istek standart bir string ifade. web servise uygun isteği oluşturup idhttp kullanarak da gonderebilirsiniz.

parametreyi okuyamıyorsa gönderdiğiniz requestte gözünüzden kaçan bir şeyler vardır.
WWW
Cevapla
#3
Eğer işlem post ise ve FromBody attribute var ise form olarak body ile post etmeniz gerek. Class dediğiniz basic bir model yapısı oluyor. .Net tarafında tümleşik olarak antiforgery işlemek için FromBody ya da FromData attribute kullanılabilir. Post ederken bunu belirtmeniz yeterli olur.
Cevapla


Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  [ÇÖZÜLDÜ] Programın Ram üzerinde kapladığı alan hk. shooterman 16 5.627 19-01-2021, Saat: 15:41
Son Yorum: mrmarman
  servis uygulamasında debug nasil yapilir ? adelphiforumz 11 654 14-01-2021, Saat: 11:56
Son Yorum: tuna
  Master detail bağlantı da indexfieldname de alan bulamama sorunu Gumiho309 4 688 28-09-2020, Saat: 18:41
Son Yorum: Gumiho309
  Windows Servis Hizmetleri Çalıştırmak glagher 3 1.356 13-08-2020, Saat: 14:45
Son Yorum: glagher
  Soru - Fast Report CrossTab Runtime Alan Belirleme mad85 2 1.056 08-06-2020, Saat: 23:01
Son Yorum: mad85



Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi