Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Dll çağırmada nerede hata yapıyorum ?
#11
(06-03-2020, Saat: 16:03)savasabd Adlı Kullanıcıdan Alıntı: En son benim yazdığım şekilde denediniz mi?

Evet hocam tek kullanıldığında dediğiniz gibi sorun yok ama dinamik olarak yada diğer foksiyonlarla beraber kullanıldıklarında sıkıntı çıkıyor.
Cevapla
#12
(06-03-2020, Saat: 16:03)savasabd Adlı Kullanıcıdan Alıntı: En son benim yazdığım şekilde denediniz mi?

Tek kullanıldığında dönüş değerine ve  RSpc dizisindeki değerlere bakın, eğer problem yoksa sorun başka bir yerdedir.Hatta son parametreyi hem array of Byte hem de PBYTE olarak değiştirerek çağrıp bakın hangisi daha sağlıklı çalışıyor.
Herhangi bir basit problem, hakkında yeterince toplantı yapılarak, çözümsüz hale getirilebilir.

Cevapla
#13
(06-03-2020, Saat: 16:12)savasabd Adlı Kullanıcıdan Alıntı:
(06-03-2020, Saat: 16:03)savasabd Adlı Kullanıcıdan Alıntı: En son benim yazdığım şekilde denediniz mi?

Tek kullanıldığında dönüş değerine ve  RSpc dizisindeki değerlere bakın, eğer problem yoksa sorun başka bir yerdedir.Hatta son parametreyi hem array of Byte hem de PBYTE olarak değiştirerek çağrıp bakın hangisi daha sağlıklı çalışıyor.

Hocam söyle bir durum var. Tek kullanıldığında cihaza bağlı olmuyor. Diğer foksiyonları kullandığımda cihaza verdiğim spd kodunu gönderiyor cihazdan okuyor ondan sonra hata veriyor. Tek kullanımda cihaza bağlanmadığı için ondan hata vermiyor olabilirmi ?
Cevapla
#14
Büyük ihtimalle,Cihazda okumasına engelleyen nedir onu bulmak lazım.
Herhangi bir basit problem, hakkında yeterince toplantı yapılarak, çözümsüz hale getirilebilir.

Cevapla
#15
(06-03-2020, Saat: 16:22)savasabd Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Büyük ihtimalle,Cihazda okumasına engelleyen nedir onu bulmak lazım.

Cihazdan okuyor hocam monitörden görüyorum. Ama sanırsam delphi aktarırken sorun oluyor. Yardımlarınız için teşekkürler araştırmaya devam edeceğim.
Cevapla
#16
(06-03-2020, Saat: 16:24)seci20 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:
(06-03-2020, Saat: 16:22)savasabd Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Büyük ihtimalle,Cihazda okumasına engelleyen nedir onu bulmak lazım.

Cihazdan okuyor hocam monitörden görüyorum. Ama sanırsam delphi aktarırken sorun oluyor. Yardımlarınız için teşekkürler araştırmaya devam edeceğim.

Rica ederim,çok yardımcı olamadım ama.Kolay gelsin.
Herhangi bir basit problem, hakkında yeterince toplantı yapılarak, çözümsüz hale getirilebilir.

Cevapla


Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  function hata alıyorum info@guzelceker.com 5 589 25-06-2020, Saat: 10:08
Son Yorum: info@guzelceker.com
  Xml okumada hata KUNTAY 2 595 17-12-2019, Saat: 17:43
Son Yorum: hi_selamlar
  Bu kodu çevirirken nerede hata yapıyorum ? seci20 14 3.624 08-10-2019, Saat: 17:39
Son Yorum: crypto
  Aign:=alLeft kullanımındaki hata 41linea41 4 1.172 13-09-2019, Saat: 22:38
Son Yorum: 41linea41
  [ÇÖZÜLDÜ]Server İşletim Sisteminde Çalışan Windows Servis te is not a valid date Hata theSinan 9 1.938 28-08-2019, Saat: 10:05
Son Yorum: adelphiforumz



Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi