Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
DBgrid sadece ekrandaki görüntüler
#1
devexpress fiyatından dolayı vazgeçmek istiyorum... dxgridin bir kaç özelliğinden dolayı kullanıyorum bunlardan birincisi sadece ekranda görüntülenen satırları döngü yapabiliyorum. buda benim için önemli çünkü

path alanındaki fotoğrafı ekrana küçük resim olarak getiriyorum

normal DBGRID te sadece ekranda görüntülenen satırları döngü yapabibilirmiyiz..
Cevapla
#2
selamlar
Ekrana sadece listeleyeceğiniz sorguyu getirdikten sonra, döngüye alamamak gibi bir nedeniniz yok.
“En uzun yolculuklar bile, tek bir adımla başlar.” Lao Tzu
Cevapla
#3
(29-06-2020, Saat: 16:31)wiseman Adlı Kullanıcıdan Alıntı: selamlar
Ekrana sadece listeleyeceğiniz sorguyu getirdikten sonra, döngüye alamamak gibi bir nedeniniz yok.

soruyu yanlış anladınız galiba?

(29-06-2020, Saat: 16:31)wiseman Adlı Kullanıcıdan Alıntı: selamlar
Ekrana sadece listeleyeceğiniz sorguyu getirdikten sonra, döngüye alamamak gibi bir nedeniniz yok.

soruyu yanlış anladınız galiba?
Cevapla


Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  DbGrid To Excel & DataSet To Excel yhackup 18 5.817 26-05-2020, Saat: 21:12
Son Yorum: onur balkan
  EditText'e sadece ingilizce karakter girişi yapılması / convert edilmesi 41linea41 3 459 02-05-2020, Saat: 17:38
Son Yorum: 41linea41
  Delphi7 DBGrid'e sağ tık yaparak form açmak batuhann 6 698 18-04-2020, Saat: 22:17
Son Yorum: denizfatihi
  DBGrid Hücre Kontrolü OZCANK 16 1.598 03-04-2020, Saat: 17:36
Son Yorum: OZCANK
  Dbgrid Kolonlar arasında ENTER tuşu ile dolaşma Bay_Y 5 877 26-12-2019, Saat: 10:05
Son Yorum: Bay_Y



Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi