26-11-2020, Saat: 16:27
Arkadaşlar merhaba daha öncede yardımcı olduğunuz benim hala bitiremediğim bir kantar programım vardı işlerim dolayısıyla ancak boş olduğum zamanlarda yazmaya devam edebiliyorum neyse bir konu da daha yardımımlarınızı bekliyorum şimdi 1_TARTIM adında araçların plakası giriş tarihi geliş gidiş yeri gibi ve daranın tutulduğu tablom var bu tabloya araç girdiğinde bu bilgileri geçici olarak kaydediliyor. Birde 2_TARTIM adında tablom var araç ikinci gelişinde 2. tartım kısmına geçiyorum 1. tartımda girip 1_tartım tablosuna kaydedilen bilgileri otomatik ilgili alanlara dolduruyorum ve ilave olarak aracın çıkış tarihi brüt ağırlık net ağırlık bilgilerini ayarlayıp 2_tartım tablosuna kayıt ediyorum.
Size sormak istediğim ben araç geldiğinde 2. tartım olayını gerçekleştirip kaydet butonuna bastığım anda geçici tabloda yani 1_tartım tablosundaki ilgili plakanın 1. tartım kayıdı silinsin bunu yapabilirmiyim yada şöyle yapsan daha iyi pratik olur diye tavsiyeleriniz varmıdır. yardımlarınız için şimdiden teşekkür ediyorum.
Delphi 10.3 rio
Acces veritabanı kullanıyorum.
Size sormak istediğim ben araç geldiğinde 2. tartım olayını gerçekleştirip kaydet butonuna bastığım anda geçici tabloda yani 1_tartım tablosundaki ilgili plakanın 1. tartım kayıdı silinsin bunu yapabilirmiyim yada şöyle yapsan daha iyi pratik olur diye tavsiyeleriniz varmıdır. yardımlarınız için şimdiden teşekkür ediyorum.
Delphi 10.3 rio
Acces veritabanı kullanıyorum.