Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Tai iş başvurusu yeni personel alımları kaçırmayın
merhaba 
iş başvurusu veya iş arayanlar tai iş başvurusu yapabilirler. yeni ve dolgun ücret ile 95 personel alımı yapacaklar.
İyi seviyede İngilizce bilmek (TOEFL 84+, IELTS 6,5+, TÖMER 79+) bunun ne demek olduğunu biliyormusunz hocam Smile

Zaten az bi yazılım bilgisi ve bu seviyede ingilizce ile çok rahat abd yada ab de iş bulabilirsiniz Smile TOEFL 84 nedir yaw Smile
// Bilgi paylaştıkça çoğalır.. 

(30-01-2021, Saat: 14:08)mcuyan Adlı Kullanıcıdan Alıntı: İyi seviyede İngilizce bilmek (TOEFL 84+, IELTS 6,5+, TÖMER 79+) bunun ne demek olduğunu biliyormusunz hocam Smile

Zaten az bi yazılım bilgisi ve bu seviyede ingilizce ile çok rahat abd yada ab de iş bulabilirsiniz Smile TOEFL 84 nedir yaw Smile

TOEFL Bomba olmuş :d Ana dilin gibi ingilizce konuşmadan biraz az gibi bişe Big Grin
Ana dil bile yetmez hocam.. İngiliz dil ve kültürüne de hakim olmak gerekiyor.Smile
// Bilgi paylaştıkça çoğalır.. 

Selamlar,
Bu ilandaki ingilizce bilgisi talebinin haklı olduğu kanısındayım. Çünkü bu firma/bu işler sürekli olarak yabancı ortaklarla çalışarak yapılıyor. Ben daha önce sivil havacılık sektöründe çalışıyordum. Az biraz ingilizceyle idare edemezsiniz. Mutlaka çok iyi ingilizce bilmeniz gerekiyor.
Ben buradan genç yazılımcı arkadaşlara, mutlaka ve mutlaka ingilizce yazışma yapacak kadar (yani konuşma ingilizcesinden biraz daha üst düzeyde) ingilizce öğrenmelerini şiddetle salık veririm. Önümüzdeki dönemde muhtemelen küreselleşmenin farklı çeşitlerine tanık olacağız, firmaların satış coğrafyaları dünya ölçeğinde yayılacak ve bu da tüm uluslardan insanları ortak bir dilde anlaşma yoluna sürükleyecek. Zaten dünyaya baktığınızda, yabancı dil konusunda, ülkemiz en geri ülkelerden biri. Daha doğrusu pek çok ülke dil konusunda bizden çok daha iyi durumda. Bizse ingilizce bilmeyen ingilizce öğretmenlerine, orta öğretimde çocuklarımızı emanet ettiğimiz sürece bu konuda bir adım ileri gidemeyiz.
Toefl 84 derecesini geçecek kadar İngilizce bilenler bu tür şeylere hiç bulaşmayın, gidin kendi ticaret sitenizi kurun yada translate yeteneğinizi kullanarak hatta altyazı filmleri çeviri yapın yada programcılık bilginiz php ise basit ve işe yarar cari stok kayıt siteleri tasarlayarak örn esnafa yıllık kiraya 100-200 tl gibi ucuz fiyata abone ettirip verilerini girdi çıkktılarını barındırdığı ticari yazılım olarak kirasını alabilirsiniz, daha karışığı hayal gücünüze kalmış, bu şekilde php ticari ön muhasebe ile 40 - 50 esnafı abone edip ek gelir elde eden arkadaşlarım var.
sadece bununla kalmıyor, entegre ettiği başka bir mobil uygulama ile asıl parayı oradan kazanıyorlar
android uygulamasını da ücretli olarak satıyor.
anlık mesaj, görüntü, web kamera ile webden iş işyeri takibi dahi yapılıyor.
Hakikaten TOEFL 84 ne?
İngiliz dili ve edebiyatını okuyacaksın sonra üzerine bir de yazılım mühendisliği okuyacaksın, bu ilanı veren kişi inanıyorum ki konuşabildiği ingilizce aynen şudur haw ar yü, fayn tenks end yü
programlamada da sadece belki excel de = topla(a1:a2) biliyordan öteye gidememiştir.
Biz neden ingiliççe öğrenelim? onlar Türkçe öğrensinler, ingilizceyi programlamada kullanıyoruz zaten.
Derdini anlatacak kadar ingilizce bilmesi yeterli mi yazsaydı ?

tai ön muhasebe uygulaması yazmıyor. dünyanın her yerinden birlikte çalışma durumu olacak başka insanlarda olacaktır muhakkak. Ortak dilleri de ingilizce olacaktır.
TOEFL 84 dediğiniz kpds 70 e falan denk geliyor yanlış hatırlamıyorsam.

Yapılacak işin niteliğine göre gayet uygun bir nitelik belirtmişler.
(02-02-2021, Saat: 01:41)sadettinpolat Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Derdini anlatacak kadar ingilizce bilmesi yeterli mi yazsaydı ?

tai ön muhasebe uygulaması yazmıyor. dünyanın her yerinden birlikte çalışma durumu olacak başka insanlarda olacaktır muhakkak. Ortak dilleri de ingilizce olacaktır.
TOEFL 84 dediğiniz kpds 70 e falan denk geliyor yanlış hatırlamıyorsam.

Yapılacak işin niteliğine göre gayet uygun bir nitelik belirtmişler.

Sizi destekliyorum @sadettinpolat hocam. "Bu kadar ingilizce bilseydim ..." diyen arkadaşlara da katılmıyorum. TAI'de çalışmak bence çok gurur verici, prestijli ve maaşla çalışanlar açısından ücreti tatmin edici bir iştir.

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  İzmir de çalışmak için bir personel arayışı shooterman 6 5.083 13-06-2020, Saat: 14:44
Son Yorum: ahmet_sinav
  Yeni İş İlanı hakkında adelphiforumz 0 1.451 28-02-2020, Saat: 16:43
Son Yorum: adelphiforumz

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi