Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Delphici Aranıyor
İlanların forumda paylaşılması hatta kariyer sitelerinde Delphi uzmanı aranması her zaman beni mutlu eden bir unsur. İlanı yayınlayan arkadaşlarımız birkaç eleştiriyi sanırım yapıcı eleştiri bazında görüp anlayışla karşılayacaktır. Zira ilanı delphi uzmanı yerine yazılım uzmanı diye yazıp kariyer sitelerine ekleseler arayışlarına daha hızlı çözüm bulacaklardır.

İlan özelinden benim tenkitlerim klasik bir hata bu ilanda da mevut ilan metninde ilk satırda ''Delphi Uzmanı'' aradığı belirtiliyor.

Sonra niteliklerde özetle .net ve microsoft ortamlarında yine ilan deyimi ile "bilgi ve tecrübe sahibi" ama uzmanı aranan delphi ile ilgili satırda "bilgi sahibi" yazıyor yani uzman ama tecrübesiz hatta hiç kod yazmamış da olabilir bu mantıkta.
Şimdi diyebiliriz Jr veya Mid demişler o zaman Delphi uzmanı değil de yazılım geliştirme uzmanı arıyoruz yazılabilirdi.
Zaten iş başı yapacak meslektaşımız ilan metnine göre daha önce delphi de yazılmış bir yazılım var eğer gelirse ona destek verecek ama asıl .net de yazılım geliştirecek ilanda buda belirtilmiş. herşey .net gerekirse .net uzmanı ama tercihen delphi dili hakkında bilg sahibi denebilir.
Delphi bilsin diye Delphi uzmanı aranmaz Delphi uzmanı olan kişidende aktif olarak .net projesi yaz denmez ( Delphi ile geliştiren bir kişi sonuta yazılımcıdır her dilde geliştirir ama Delphi uzmanı olarak maaş alıp başka 10 dilde yazılım gelişitirmesi beklenmesi bence uygun değil o zaman iş ünvanı yazılım geliştirme uzmanı olur ) diye kişisel olarak düşünüyorum.

Sorun bana göre Delphi uzmanı cümlesinde.
Bana göre de ilanda ki sorun; Delphici Aranıyor denilmesi ayrıca ilan da sadece 1 kere delphi kelimesinin kullanılmasıSmile
// Bilgi paylaştıkça çoğalır.. 

Başvurmak isteyenler için ilanda eposta adresi yazıyor. Konu amacı dışına çıkmaya başladığı için yoruma kapatılmıştır.
There's no place like 127.0.0.1

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Delphi Yazılım Uzmanı Çalışma Arkadaşı Aranıyor Kazım Sahin 1 1.547 27-10-2022, Saat: 10:20
Son Yorum: yhackup
  Tecrübeli Yazılım Uzmanı Aranıyor !... mbayman 4 2.953 09-09-2022, Saat: 15:54
Son Yorum: Jakarta2
  Delphi Yazilim Gelistirme Uzmani araniyor abluka 0 1.108 16-10-2021, Saat: 00:59
Son Yorum: abluka
  Eleman Aranıyor emrgln 7 4.721 07-09-2021, Saat: 12:32
Son Yorum: Jakarta2
  Orta Düzeyde Delphi Geliştiricileri Aranıyor bajerli 8 6.327 28-10-2020, Saat: 03:56
Son Yorum: bajerli

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi