Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
List index out of bounds (0)Proc: RemoveFolderTruesteeThread
#11
Şimdi oldu, içerisindeki escape karakterleri windows'un anlayacağı şekilde boşluk ve \ karakterlerine dönüştürdüğünüzde sorun ortadan kalkacaktır.
Saygılarımla
Muharrem ARMAN

guplouajuixjzfm15eqb.gif


Cevapla
#12
(15-05-2021, Saat: 13:21)mrmarman Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Şimdi oldu, içerisindeki escape karakterleri windows'un anlayacağı şekilde boşluk ve \ karakterlerine dönüştürdüğünüzde sorun ortadan kalkacaktır.


Hocam,

Boşlukları için windows escape karekterlerini kullandık fakat bu sefer permissionlarda gelmiyor.
Cevapla
#13
yanlış mı anlıyorum, escape karater derken olması gereken karakterler yerine kod ile ifadelerden bahisti...

() }} karakterleri ne ile değiştiğini gördünüz. İşte path ile eğer içeriyorsa bu değişikliği alıp eski haline getireceksiniz.
Saygılarımla
Muharrem ARMAN

guplouajuixjzfm15eqb.gif


Cevapla
#14
Hocam,
biz karakterleri herhangi bir yerde escape karakterlterle replace etmiyoruz.
html tarafında gönderin path \\fileshare1.server.local\FileShare\88888 8 bu şekilde ve servis tarafında getperission fonksiyonuna da bu şekilde giriyor.
fonksiyonda text dosyasına gelen path i yazdırdığımızda da \\fileshare1.server.local\FileShare\88888 8 aynı veri gelmekte lakin sonuç üretmiyor.
bu path de boşluklar yani \\fileshare1.server.local\FileShare\888888 şeklinde yazdığımızda herhangi bir sorun olmuyor ve permission u okuyor.
bahsettiğiniz escape karakterleri nerede kullanacağız anlamadım.
Cevapla
#15
Üstadım, basit bir soru aslında : HTML tarafından gelen klasör path bir LOG dosyasına yazın. Sonra yerelde aynı path'in nasıl olması gerektiğine bakın.
Yereldeki ile web'den gelen farklı ki, farkı nedir ona odaklansanız diyorum.

- Bir de WEB 'den gelen veri ilgili sessiona ait bir thread altında çalışır. Buradaki kod belki de üzerinde çalıştığınız koddan da farklıdır. Bunu da anlamış olursunuz hani..

Escape karakterden kurtulmaktan bahis, kullanmak değil bu arada.
Saygılarımla
Muharrem ARMAN

guplouajuixjzfm15eqb.gif


Cevapla
#16
Hocam sorun çözüldü. Teşekkür ederim.


Html tarafından bazı karakterler servise farklı geliyormuş. Bunları html tarafında replace ettik ve servis tarafında tekrar aynı şekle döndürdük.
Cevapla




Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi