Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
FDMemtable İçeriğindeki Verileri Veritabanına Kaydetme
#1
Arkadaşlar merhaba Fdmemtable bileşeni ile jsonverideki bilgileri Dbgride sorunsuz aktarabiliyorum. Ancak takıldığım bir yer var şöyleki;
-FDmemtabledeki verileri gerçek veritabanına (access,firebird,sql vb.) nasıl kayıt yaptırabilirim.
-Araştırmama göre fdmemtable bileşeninin loadfromdataset özelliği varmış ancak benim delphi (10.3 rio) programımda çıkmıyor bu neden olabilir acaba
yardımlarınız bekliyor ve şimdiden teşekkür ediyorum.
Cevapla
#2
While di döngüsüne memtaboeni next yapacak şekilde wuery e insert scripti yazın. En kolay yok bu başka yol bulamazsaniz..
// Bilgi paylaştıkça çoğalır.. 

Cevapla


Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  DBGrid1'deki Verileri Tabloya Aktarma OZCANK 11 3.360 28-09-2022, Saat: 15:49
Son Yorum: OZCANK
  Toplu Resim Kaydetme gonulali 2 232 26-09-2022, Saat: 22:51
Son Yorum: mustafaozpinar
  Hosttaki MySql Veritabanına Lokalden Bağlanmak bydelphi 5 553 15-09-2022, Saat: 12:23
Son Yorum: bydelphi
Photo FDMemTable SavetoFile hatası KUNTAY 2 385 15-08-2022, Saat: 12:57
Son Yorum: KUNTAY
  Uygulamanın ekranını video olarak kaydetme Altıner 1 251 07-04-2022, Saat: 11:06
Son Yorum: narkotik



Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi