Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
ingenico entegrasyon ?
Şayet geliştirdiğiniz otomasyon restoran ise bence hiç uğraşmayın. Ben de zamanında bunlarla çok uğraştım. Ingenico yu yapıyorsun başka yerde Beko, Pdion vs diğer cihazlar için de entegrasyon yapmak gerekiyor. Hepsinin de ayrı prosedürleri var. Zaten yakında bu cihazlar tarih olacak. Bunun yerine e-adisyon e-fatuta gibi konularla ilgili araştırma yapmanızı tavsiye ederim. Yeni ödeme sistemleri oldukça gelişmiş durumda. Mobil ödeme, hatta cep telefonunu bile pos cihazı olarak kullanabiliyorsunuz.
Ne ekersen onu biçersin!  Idea
(07-11-2022, Saat: 21:23)emrahozten Adlı Kullanıcıdan Alıntı:
(07-11-2022, Saat: 19:18)Bay_Y Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Merhaba nereye mail attiniz? Hangi mail adresine? Birde 15.000 tl ne için istiyorlar?

mahmut.dundar@worldline.com , bu adrese mail atın. Sdk ları size verdikten sonra destek için o parayı istiyorlar. Siz mail atın detaylı bilgiye ulaşacaksınız. 1-2 güne dönüyorlar. 

Merhaba , konu biraz hortlayacak ama merak ettim eğer ödeme yapmazsanız size gerekli dosyaları da mı vermiyorlar ? APİ SDK vrs yani illa ki test cihazını alma zorunluluğu mu var?
Evet once odemeyi yapiyorsunuz sonra islemler devam ediyor guncel fiyati 1000€ + test cihazi sanirim 10 bin civari

Devamin da subelerin odemesi gereken her cihaz icin yillik 5500 tl + kdv
2018'de Alarko için bunu yapan bir SDK yazmıştım. C# ile bir kütüphaneden port etmiştim. Ingenico'nun kendi SDK'sı ile üretilen bir örnek uygulaması da vardı. Adını unuttum. Keşke Github'a koysaydım. Çokça karşılaşıyorum bu soruyla. Biraz bakınacağım bulursam buradan atarım.

https://github.com/Ingenico-ePayments/co...sdk-dotnet

Benimki bu değildi ama belki işinizi görür.

.Net hakimiyetiniz yok ya da uğraşacak zamanınız yok ise özel mesaj ile iletişim kurabilirsiniz.
merhabalar ;

Konu ile ilgili bu entegrasyonu yapmış olan arkadaşlara birkaç sorum olacak. Daha çok işleyiş ile ilgili sorular.

Yapılacak olan entegrasyon sonucunda oluşan exenin değişmemesi gerekiyor sanırım çünkü her değiştiğinde onay ve test süreçleri yeniden başlıyor. hash kodu ile işlem yapılıyor ve hash kodu değiştiğinde uygulama çalışmıyor gibi durumlar söz konusu. Bu durumda yazılacak olan ara bir yazılım ile ödeme ve entegrasyon işlemlerinin halledilmesi gerekiyor sanırım , Buna ingenico birşey demiyor mu ? Birde bu ara yazılım hem asıl yazılım ile hem de ingenico ile TCP üzerinden mi haberleşmeli yoksa farklı bir şekilde yapılabilir mi ? nasıl yapmak mantıklı , bunun dışında kullanılan bir yöntem varsa konu hakkında bilgi verebilirseniz sevinirim.

Şimdiden Teşekkürler.
(01-10-2024, Saat: 14:09)Bay_Y Adlı Kullanıcıdan Alıntı: merhabalar ;

Konu ile ilgili bu entegrasyonu yapmış olan arkadaşlara birkaç sorum olacak. Daha çok işleyiş ile ilgili sorular.

Yapılacak  olan entegrasyon sonucunda oluşan exenin değişmemesi gerekiyor sanırım çünkü her değiştiğinde onay ve test süreçleri yeniden başlıyor. hash kodu ile işlem yapılıyor ve hash kodu değiştiğinde uygulama çalışmıyor gibi durumlar söz konusu. Bu durumda yazılacak olan ara bir yazılım ile ödeme ve entegrasyon işlemlerinin halledilmesi  gerekiyor sanırım , Buna ingenico birşey demiyor mu ? Birde bu ara yazılım hem asıl yazılım ile hem de ingenico ile TCP üzerinden mi haberleşmeli yoksa farklı bir şekilde yapılabilir mi ? nasıl yapmak mantıklı  , bunun dışında kullanılan bir yöntem varsa konu hakkında bilgi verebilirseniz sevinirim.

Şimdiden Teşekkürler.

Direkt kendi SDK'sı ile yapmak en doğrusu. Ara bir yazılım stabilizasyonu bozacaktır. En nihayetinde bir maliyeti de olacaktır.
Hash dediğiniz olay Pairing ile oluyor. Önce uygulama ile Pair oluyorsunuz o da size bir token gibi bir kod veriyor. (Hash) İstekler bununla atılıyor. Bunu handle etmeniz lazım. Yani pairing düşerse önce pair'i refresh yapıp ardından işleme devam etmelisiniz.

Benim yaptığım entegrasyon direkt SDK üzerinden cihaz ile TCP üzerinden haberleşiyordu. Ek bir ara yazılım değildi.

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  E-İrsaliye Entegrasyon QNB Finansbank ahmet6513 14 2.462 19-07-2023, Saat: 13:42
Son Yorum: ahmet6513
  ingenico yazar kasa ile haberleşme. tuna 5 1.314 19-01-2023, Saat: 11:56
Son Yorum: tuna
  python, c++ for delphi tarzında eğitim, delphi ile diller arası entegrasyon eroniko 12 7.246 01-10-2020, Saat: 23:46
Son Yorum: eroniko
  Delphi ile e-Fatura Entegrasyon guverdik 37 27.071 29-06-2020, Saat: 21:04
Son Yorum: engerex
  N11 entegrasyon CaglarCoskun 1 2.425 27-11-2018, Saat: 17:17
Son Yorum: KUNTAY

Konuyu Okuyanlar: Bay_Y, 1 Ziyaretçi