Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
ingenico yazar kasa ile haberleşme.
Arkadaşlar merhaba. Çok basit düzeyde bir market otomasyonu programım var elimde (Zamanında yazmıştım pos entegrasyonu olmayan bir firmada halen kullanılıyor.). Şimdi bunu bir firmaya daha vericem ama ingenico yazar kasa ile haberleştirmem gerekiyor. Bu konuda forumda baya birşeyler yazılmış fakat hiçbir çözüme ulaşılamamış. Bir akadaşımız başka bir forumda ücretli bi tool yapmış Bunun haricinde hiç bu konuda uğraşan oldumu. Nasıl ilerlemeliyim vs. 
Not: Yazar kasalar pos cihazları vs hiç bir bilgim yok.
Merhaba Ökc Cihazlarının çoğunun Dll leri delphi ile çok uyumlu çalışmıyor , ben delphide bir takım sıkıntılar yaşaıktan sonra sistemi değiştirim c# ile bir servis yaptım ökc cihazlarınla haberleşmeyi bu servis üzerinden sağlayıp delphi tarafında ki uygulamamdan satışları bu servise post ettim . Bir çok firmanın c# da örnek projeleride mevcut
İngenico kullanacaksanız illaki, o component setini alsaiz dahi, ingenicodan bı test cihazı alıp 1000dolar civarında bir ödeme yapıp yasal mevzuata uygun yazmanız gerekmekte..
// Bilgi paylaştıkça çoğalır.. 

(18-01-2023, Saat: 18:52)mcuyan Adlı Kullanıcıdan Alıntı: İngenico kullanacaksanız illaki, o component setini alsaiz dahi, ingenicodan bı test cihazı alıp 1000dolar civarında bir ödeme yapıp yasal mevzuata uygun yazmanız gerekmekte..

Evet bu bedeli okumuştum. Sorun değil sonuçta mecburen bir bedel ödeyeceğiz. Ama nereden nasıl başlayacağım konusunda hiçbir fikrim yok.
Size özelden arkadaşın mail adresini yazıyorum..
// Bilgi paylaştıkça çoğalır.. 

(19-01-2023, Saat: 02:13)mcuyan Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Size özelden arkadaşın mail adresini yazıyorum..

Teşekkürler. Arkadaşla iletişime geçeceğim.
(18-01-2023, Saat: 16:51)Emrah Karagöz Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Merhaba Ökc Cihazlarının çoğunun Dll leri delphi ile çok uyumlu çalışmıyor , ben delphide bir takım sıkıntılar yaşaıktan sonra sistemi değiştirim c# ile bir servis yaptım ökc cihazlarınla haberleşmeyi bu servis üzerinden sağlayıp delphi tarafında ki uygulamamdan satışları bu servise post ettim . Bir çok firmanın c# da örnek projeleride mevcut

Hocam selamlar biraz hortlatıcam konuyu ama örnek proje atma şansınız varmı bende amatör olarak ilgileniyorum
(26-06-2025, Saat: 01:02)balthazar Adlı Kullanıcıdan Alıntı:
(18-01-2023, Saat: 16:51)Emrah Karagöz Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Merhaba Ökc Cihazlarının çoğunun Dll leri delphi ile çok uyumlu çalışmıyor , ben delphide bir takım sıkıntılar yaşaıktan sonra sistemi değiştirim c# ile bir servis yaptım ökc cihazlarınla haberleşmeyi bu servis üzerinden sağlayıp delphi tarafında ki uygulamamdan satışları bu servise post ettim . Bir çok firmanın c# da örnek projeleride mevcut

Hocam selamlar biraz hortlatıcam konuyu ama örnek proje atma şansınız varmı bende amatör olarak ilgileniyorum

Merhaba ingenico çok pahalı olduğu için ve müşterimizin de tercihi ile hugin cihaz ile haberleşme yaptık. 
Yalnız şunu söyleyebilirim araya bir c# ile yapılmış bir katman koymanız gerekiyor. 
Biz o şekilde çözdük.

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  ingenico entegrasyon ? Bay_Y 15 4.167 05-10-2024, Saat: 09:40
Son Yorum: Syntax
Lightbulb Hızlı Satış Programına Yazar Kasa Entegrasyonu panama6629 4 1.687 15-12-2022, Saat: 17:43
Son Yorum: mkysoft
  Frekansla Haberleşme gonulali 12 2.176 11-10-2022, Saat: 08:43
Son Yorum: gonulali
  Delphi Seri Haberleşme mstf42 9 3.822 07-06-2021, Saat: 13:49
Son Yorum: ugorkem
  2 Bilgisayar arası haberleşme Mete 11 5.197 26-05-2021, Saat: 12:25
Son Yorum: 41linea41

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi